Hvordan til at designe en parabol have

January 26

Hvordan til at designe en parabol have

Tilføje en parabol have til dine indendørs indretning til at oprette en miniature landskab i dit hjem. Parabol haver bruger en bred vifte af indendørs planter placeret tæt sammen i en lukket beholder. De fleste parabol haver kun omfatter Bladplanter, nogle entusiaster sætte en blomstrende violet i container til at tilføje farve. Blomsterhandlere sælge parabol haver som gaver eller dekorative accenter, men du kan oprette dit eget for en brøkdel af prisen.

Instruktioner

Hvordan til at designe en parabol have

•Vælg indendørs potteplanter fra et havecenter, der kan modstå de lysforhold i den foretrukne placering i dit hjem. Designe en parabol haven er baseret på personlige præferencer. Kun dele af en parabol haven omfatter fadet og stramt fordelt beplantninger i den lukkede beholder.

•Vælg en container til din parabol have. Undersøge bunden af beholderen at tjekke for drænhuller. Punch huller i bunden af skålen, hvis det er muligt og bruge en plast fabrik bakke for at beskytte møbler. Keramiske beholdere kræve en dræning felt under jorden for at forhindre over vanding.

•Sæt et 1 - 2 tommer lag af ært grus i bunden af din parabol. Det vil ikke skade dine planter, selvom du har drænhuller i din container.

•Kapacitet lille stueplante beholdere før plantning. Dette vil løsne jorden omkring planterne for at lette fjernelse fra plastik Potter.

•Pour pottemuld i containeren indtil halv fuld. Klem plast urtepotter for at løsne rødderne og forsigtigt løfte dem planter ud af grådige ved basen af stilken.

•Anbring planterne inde i skålen haven. Traditionel ret haver har højere planter såsom pigge i den bageste del af fadet med mindre planter og vinstokke mod forsiden. Placer de løs planter. Ivy og vinstokke ser bedst omkring kanterne, fordi disse planter har tendens til at udvide og trail. Bregner og mos tilføje en levende grøn kontrast når parret med brogede blade planter. Crowd planter sammen for at skabe en kontinuerlig haven af grønne blade.

•Dig små huller i den potning jord og plante hver plante. Sørg for at helt dække rødderne, tilføje flere pottemuld og trykke på jorden til at fjerne luftlommer. Fyld fadet haven til lige under kanten af containeren.

•Tilføj unikke funktioner til parabol haven ved hjælp af enhver resterende ært grus til at dække den synlige jord. Du kan tilføje større accent klipper for karakter eller en finurlig lille statue.

•Kapacitet parabol haven indtil jorden er fugtig. Fordi placeringen er så stram, omhyggeligt overvåge, hvor ofte du vand. Dug planter med en sprøjte hver anden dag vil hjælpe med at forhindre over vanding, men du stadig nødt til at vande parabol haven lejlighedsvis.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com