Hvad er oprindelsen af mælkebøtte?

January 27

Den fælles mælkebøtte har gjort en række optrædener i hele historien, og herbalists spore plantens oprindelse til de asiatiske og europæiske kontinenter. Selvom visse tvist omgiver oprindelsen af plantens navn, har mælkebøtter en række gavnlige anvendelser.

Oprindelse

Ifølge Woodrow Wilson Foundation, den fælles mælkebøtte stammer fra Asien og Europa. Maine økologiske landmænd og gartnere Association forklarer at mælkebøtte formentlig fandt vej til Nordamerika på Mayflower, og at bosættere sandsynligvis anlagt anlæg langs for sine medicinske egenskaber.

Navn

Mælkebøttens Navnets oprindelse er underlagt nogle uenighed. Nogle kilder, hævder ifølge Woodrow Wilson Foundation, ordet nedstammer fra de græske ord leontodon, et ord, der kan oversættes til engelsk som "løvens tand." Andre hævder ordet kom fra den franske dent de løve eller det latinske ord huler leonis, som begge også betyde "løvens tand."

Fordele

Mælkebøtte kan udfylde en række roller, der spænder fra beroligende midler og afføringsmidler til et ernæringstilskud. Woodrow Wilson Foundation bemærker også, at nogle herbalists har brugt mælkebøtter i kærlighed potions.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com