Sådan fjerner tyggegummi fra en Sofa

January 27

Tyggegummi er utrolig klistret ting--det vil holde til næsten alt. Når gummi opfylder sofa betræk, er det ikke et kønt syn. Om sofaen er stof betrukket eller læder, tyggegummi vil holde sig tæt til materialet og kan være vanskelige at fjerne. Du kan prøve at bruge almindelig polstring cleaner på tyggegummi, men dette vil ikke løsne det meget og du kan gøre en endnu større rod end du startede med. Der er en lettere måde.

Instruktioner

•Sæt en isterning i en plasticpose. Holde isen på tyggegummi til at hærde det. Det tager normalt flere minutter.

•Hold sofa betræk stramt med den ene hånd. Brug en smør kniv i anden hånden, forsigtigt prøve at lirke op tyggegummi fra sofaen. Hvis tandkødet er stadig alt for klistret, genanvende ice cube i flere flere minutter.

•Dampen en ren klud i varmt vand. Anbring en dråbe skålen vaske på kluden. Gnid dette over polstring til at fjerne enhver resterende tyggegummi. Du kan have til at arbejde på det i et stykke tid at kunne fjerne alle tyggegummi.

Tips & advarsler

  • Hvis tandkødet ikke vil komme ud let selv efter frysning det, ikke tvinge det og risiko ripping polstring. Grab en kan WD-40 og spray det omkring gummi, hvor gummi stikning til stof fibre; Dette vil løsne det. Bare husk at vaske WD-40 off polstring ved hjælp af en sæbevand klud.
  • Hvis sofaen læder, du bliver nødt til at tørre det godt og muligvis bruge en læder balsam på det efter rengøring off tyggegummi.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com