Hvordan du ændrer flappen på en udholdende dør

January 28

Hvordan du ændrer flappen på en udholdende dør

Doggie døren på dit hus er potentielt en af de travleste poster til dit hjem, med masser af action alle tider af døgnet. Flappen der holder ikke-pet dyr og vejr, vil før eller senere skal udskiftes. Det kan blive revet, skæv, makuleret eller bare trukket ud af sin bolig. Mange kæledyr dør producenter sælger udskiftning flaps, men hvis din ikke, du kan gøre en selv fra en gummi eller tæppebelagt gulv mat.

Instruktioner

•Undersøg doggie døren for en stil antallet eller fabrikanten oplysninger. Når du har fastlagt fabrikanten, skal du kontakte det at se, om det bærer udskiftning flaps til din specifikke udholdende dør model. Opnå en udskiftning flap, hvis den er tilgængelig.

•Fjern de skruer, der holder den udholdende dør flap i sted ved hjælp af en Philips hovedet skruetrækker, og fjern derefter den gamle flap. Sat skruerne til side. Spring trin 2 til 5 Hvis du bruger en store-købte flap udskiftning.

•Sæt en skrot stykke pap større end døren flap på dit arbejdsoverflade, og sæt gummi eller tæppebelagt gulv gummimåtte på bordet. Hvis måtten har tæppe på det, sætte det tæppe-side ned, gummi-side op.

•Indstil den gamle udholdende dør flap oven på gummi- eller tæppebelagt mat. Hvis måtten har en anden tekstur på for- og bagside, beslutte hvilken side vil ansigt udendørs, og Juster den gamle dør klap på samme måde.

•Trace omkring gamle flap ved hjælp af kridt, og derefter fjerne den gamle klap og score kridtstreg med din hobbykniv. Brug spidsen af din kniv til at stikke huller i mat gennem de eksisterende skruehuller i den gamle klap, og angiv derefter den gamle klap til side. Klip Klap figuren fuldstændigt ved hjælp af hobbykniv eller stærk saks.

•Align den nye gummi flap med vovse dørkarmen, placere det med de udpegede udendørs-vendende side opad ydersiden af dit hjem. Udskift skruer med en Philips hovedet skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Gulvmåtte type du bruger, så en udskiftning er op til dig. Den udendørs form, der hører til på et dørtrin fungerer godt, som gør en almindelig bil interiør gummimåtte. Vælge en, der er holdbare og mest ligner den gamle udholdende dør flap. Gulvtæppe gummi måtter er fint, samt; bare beslutte om du ønsker tæppet til ansigt uden for eller i.
  • Hvis doggie døren klapper blive bøjet over tid, kan du gøre dem magnetisk kan hjælpe dem med at holde lukket. Få et par strimler af stick-on magneter, vedhæfter en strimmel i bunden af døren klap og en anden stribe til bunden af udholdende dør hullet. Teste magneterne først for at kontrollere, at både magnet strimler er tiltrukket af hinanden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com