Sådan installeres en flise Backsplash med murske størrelse

November 22

Sådan installeres en flise Backsplash med murske størrelse

Mens mange boligejere investere i attraktive kabinetter og bordplader til deres køkkener, betale relativt få meget opmærksom på den køkken backsplash, som er strimmel af muren mellem bordplader og undersiden af skabene. En flise backsplash kan tilføje visuelle interesse for dit køkken samtidig beskytte din væg mod pletter og fugt. Ved hjælp af en korrekt størrelse murske vil hjælpe med at gøre dette til en effektiv opgave.

Instruktioner

•Tag væg plade og væg switch dækker med en Phillips-head eller flad-head skruetrækker.

•Sand overfladen af væggen let med 80 grus sandpapir. Dette bør gøres i hånden for at undgå over slibning. Slibning væggen roughens overfladen så flise mastiks vil obligation mere stramt. Tørre væggen ned med en fugtig klud til at fjerne støvpartikler.

•Measure bredde på væggen med en måling af tape, og markere den vandrette midterste af væggen. Placere et niveau på denne mark og tegne en lige linje fra bordplade til toppen af kabinettet. Læg din flise design på gulvet for at sikre alle brikkerne passer ordentligt.

•Scoop en lille mængde af mastiks med hjørnet af en V-hak murske. Spred mastic på om en 2-fods sektion af muren på den ene side af midterlinien, startende fra bordplade og arbejder op. Brug hakket kanten til at "kam" af mastiks. "Kæmning" skaber riller i den mastiks, der hjælper fliserne stick til væggen.

•Applicer en række fliser omkring 1/8 tomme fra bordplade, startende fra midterlinien. Efter at placere hver flise, "sæt" den ved at placere en blok af affaldstræ på sit ansigt og trykke det med en gummihammer. Som du er færdig med hver afsnit, anvende mastic på en ny sektion og fortsætte.

•Measure afstanden mellem den sidste hele flise og kanten af området backsplash, hvis der ikke er plads til hele fliser i enderne af området backsplash. Dette bør ske på både den øverste og nederste hjørner af fliser i tilfælde af væggene er ujævn. Skære ende fliser med en våd sav og sæt på plads. Også, mark og "hak" enhver fliser, der vil passe omkring stikkontakter, lys skifter eller andre permanente vægarmaturer. Så længe kun lige snit er nødvendige, kan fliserne indskåret med en våd sav.

•Fortsæt tilføje rækker af fliser, indtil du når toppen af backsplash. Du skal måske skære den øverste række af fliser, hvis der ikke er plads nok til hele fliser under skabene.

•Skub fuger mellem fliser med en cementmørtel float. Arbejde i små sektioner, tørre væk overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp, som du har fuldført en sektion.

Tips & advarsler

  • Hvis du skal notch fliser i uregelmæssige former til at rumme permanent væg fikserer (f.eks. rør), skal du bruge flise nippers. Disse ser som tænger, og er designet til chip væk små stykker af fliser.
  • Vælge korrekt størrelse V-hak murske til dit projekt. Flise producent vil give oplysninger om den korrekte murske størrelse for dine fliser.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com