Sygdomme i Citrus træ frugter

January 28

Der er mange former for sygdomme, der kan angribe citrusfrugter. Mange er svampe i naturen og er vanskelige at kontrollere. Der er dog mange fungicid og pesticider sprays, der kan forhindre spredning af sygdommen på citrusfrugter. At identificere sygdommene, der er den bedste måde at forhindre fremtidige infektion og sygdom spredes.

Brunbakteriose

Brunbakteriose er en af de mest almindelige sygdomme, citrusfrugter. Sporer af svampen, der forårsager rot (phytophthora) skjule i den jord, som kan plaske på træet under nedbør. Derfor påvirkes normalt frugt tættest på jorden. Men hvis der er nogen blade nær jorden svampen kan spredes fra bladene til frugten. Den bedste måde at styre brunbakteriose er med et pesticid spray anvendes én gang i sommeren. Alvorlige infektioner kan tage to applikationer.

Botrytis Rot

Botrytis rot er en mindre almindelig form for rot, der angriber frugter i fugtige kystområder, som i det sydlige Florida. Botrytis rot opretter bløde, brune pletter på bunden halvdelen af frugten. Nogle gange rejst ardannelse eller grå bump vises i det inficerede område. Botrytis er forhindret med et pesticid eller svampe spray anvendes om sommeren. At holde området omkring de citrustræer tør vil også forhindre spredning af sygdommen.

Alternaria Rot

Alternaria rot er en anden form for rot, der kan angribe citrus træer. Alternaria rot skaber brune eller sorte pletter nær toppen af den frugt, hvor det tillægger træet. Undertiden kaldes denne form for rot sort rot. Typisk, infektionen er næsten usynlig indtil efter høst. Kontrollere spredningen af alternaria med et pesticid spray anvendes i sommer efter frugt har dannet.

Anthracnose

Anthracnose er en type af svampeinfektion, der forårsager skorpe og interiør af citrusfrugter at vende brune og bløde. Undertiden brune pletter på frugt skorpe. Normalt den nederst halvdelen af frugten er inficeret. Anthracnose vokser efter anvendelsen af insektbekæmpelsesmidler sæbe i nogle tilfælde. Sygdommen spreder gennem deadwood og Hvornår umodne frugter er plukket. Kontrol anthracnose med kemiske svampe sprays og ved at fjerne dødt.

Forme

Tre slags skimmelsvamp vil angribe citrusfrugter: grøn, blå og sodede skimmel, alle forårsaget af forskellige sygdomme. Blå og grøn skimmel parasitære starter før i høst men vises senere som hvid skimmel med blå og grønne pletter. Penicillium er typen af mug på appelsiner, som anvendes i den medicinske industri. Til frugtproduktion af, men er formen uønskede. Sodede skimmel vises som sorte pletter på overfladen af frugt. Forhindre Mugsporer fra udviklingslandene med et fungicid spray anvendes i foråret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com