Sådan får du Pen markerer Off polyurethan

January 28

Sådan får du Pen markerer Off polyurethan

Polyuretan er et materiale med en kombination af polymerer og organiske materialer og er ofte brugt i stof eller på skum overflader. Spandex tøj, møbler og madrasser er bare nogle af de elementer som polyurethan bruges. Når pen markerer slutningen på en polyurethan overflade, bør det blive behandlet på samme måde som du ville behandle andre syntetiske stof overflader, der er blevet farvet med pen. Ved behandling af overfladen korrekt for at fjerne pen, kan du gøre det uden at beskadige elementet.

Instruktioner

•Dampen en ren klud med Renseri opløsningsmiddel. Lå pen blækplettede polyurethan på en flad overflade. Svamp blæk plet, startende fra omkredsen og arbejde din vej i, med Renseri opløsningsmiddel til at løsne og løfte pletten. Undgå fristelsen til at skrubbe pletten, da dette kan forårsage at sprede og beskadige den polyurethan fibre.

•Sæt et par dråber af flydende vaskemidler på en fugtig klud. DUP blæk pletten med vaskemiddel renser stoffet og hjælpe med at fjerne blæk løsnes ved Renseri opløsningsmiddel.

•Rinse rengøringsmiddel off polyurethan ved at duppe site af pletten med en fugtig klud. Gentagne gange skamplet stoffet indtil vaskemidlet er væk.

•Treat enhver resterende pen mark pletter med en pasta fremstillet af to dele ilt blegemiddel til en del vand. Bland de to ingredienser sammen i en skål og derefter gnide i blæk pletten. Tillad pasta til at forblive på polyurethan i 10 minutter.

•Fyld en spand med varmt vand og tilsæt 1 tbsp. vaskemidler. Dunk polyurethan stoffet ind og ud af vandet at agitere. Give stof til at suge i sæbeopløsning i 10 til 15 minutter. Skyl tøjet under rindende varmt vand til at fjerne vaskemiddel og vaske ud den resterende blæk plet.

•Tillad tøjet at dryppe tørre uden for direkte sollys eller over badekarret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com