Ideer til indbygget hylder

January 28

Ideer til indbygget hylder

Du kan slå ethvert rum til en organiseret og velholdt plads. Tilføje indbyggede hylder giver ekstra lagerplads og et sted at vise stykker af kunst eller din favorit samling. Installere reoler for nem adgang til ofte anvendte emner. Ligegyldigt hvad størrelse værelse du har, du kan arbejde med rummet og kommer med måder at tilføje lagerplads.

Indbygget reol

Udnytte plads omkring en pejs eller langs en væg i stuen, som sandsynligvis holder fleste af dine bøger og magasiner, ved at installere indbyggede reoler. De gør også perfekt skærme til samlinger, illustrationer og fotos. Bygning på hylderne i rummet frigør nødvendige plads til møbler og andre stue essentials. Indbyggede reoler arbejder også i små og store rum. Reoler tilføje højden til et rum og skabe et brændpunkt, så snart du går ind i rummet. Også, reoler, der rammer en pejs skaber en perfekt balance mellem hyggeligt og afslappet.

Badeværelse hylder

Du kan også oprette et hjem for dit badeværelse toiletartikler og kosmetik. Hvis du har et lille badeværelse, giver indbygget hylder et lagerområde til sengetøj, håndklæder og andet tilbehør. Hvis pladsen tillader det, tilføje flere indbyggede funktioner til ekstra opbevaring eller som en forlængelse af skabet. Have det sjovt ved hjælp af hylderne til at fremvise en stak af Plys håndklæder eller din yndlings sæt af parfumer, der vises på et glas bakke. Øge lagerplads på de indbyggede hylder ved at tilføje dekorative kurve, hvor du kan gemme små emner.Gøre brug af spildt hjørne plads ved at installere corner hylder, som ser smuk, når du hænge dem i et sæt af tre ned et badeværelse væg. Male hver hylde en anden farve til at tilbyde en finurlig design og skabe illusionen af en større plads. Hvis du vil bevare højde i et lille badeværelse, hænge corner hylder højere op på væggen mod loftet.

Køkken hylder

Vise dine foretrukne skåle eller vintage blomstervaser på indbygget køkken hylder. Space dine væsentlige køkken elementer som porcelæn og kopper på indersiden del af hylden. Hvis dit køkken indeholder en ø, kan du installere hylder til opbevaring af kogebøger og andre anvendte hyppigt udstyr. Den typiske køkken holder mange værktøjer, tilbehør og andre store og små emner, så ekstra reoler kan hjælpe dig med at holde alt i dens sted.Hvis du ønsker en fantastisk måde at give en gammel stykke af møbler en ny rolle, kan du bruge gamle reoler til at foretage indbygget hylder i pantry. Tilføje forskellige farvede kurve for at holde din tørre og dåse varer organiseret. Installere en mindre reol til opbevaring af genanvendeligt og andre elementer.Ligegyldigt hvad størrelse rum har ekstra hylder er væsentlige i en af de travleste rum i hjemmet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com