Problemer med Alcoa Vinyl sidespor

January 28

Problemer med Alcoa Vinyl sidespor

Alcoa vinyl sidespor er en type af sidespor produceret af mastiks hjem udendørsbrug. Mastiks og Alcoa fusionerede i 1989, og vedtog mastiks navn i 2009. Alcoa sidespor er respekteret i verdens vinyl sidespor. En ud af hver fire hjem dækket i vinyl bruger Alcoa sidespor. Selv med denne popularitet, men er der stadig nogle problemer med Alcoa sidespor, og vinyl sidespor i almindelighed.

Miljøpåvirkning

Det største problem med Alcoa (nu omdøbt mastiks) sidespor er dens miljømæssige virkning. Vinyl er lavet af PVC (polyvinylchlorid), som er en af de hårdeste materialer til genbrug. PVC har også kommet under kontrol i øko-venlige verden for dens potentiale til at forårsage kræft og andre respiratoriske problemer. Selvom tilstedeværelsen af vinyl uden for hjemmet er tilbøjelige til at have ringe indflydelse på sundheden, er det faktum, at det er så svært at genbruge en turn-off for mange miljøbevidst bygherrer og husejere.

Pris

Alcoa vinyl sidespor er temmelig dyrt at installere. Quest 3 serie af vinyl produceret af Alcoa kan koste omkring $400 pr. 100 kvadratfod af sidespor installeret. Det er dyrere end mange andre vinyl sidespor; den gennemsnitlige udgift for en vinyl installation er $150-$250 pr. 100 kvadratfod. Kvaliteten af Alcoa produkter, men er ofte højere end billigere alternativer. Alcoa sidespor normalt har en bredde på.042 og.045 inches. Den ideelle tykkelse for vinyl sidespor er.040 til.045. American Society for Testing og materialer (ASTM) kræver en tykkelse på kun.035.

Fugt barriere

Vinyl fungerer som en fugt barriere mod huset. Mens dette er en god ting i mange tilfælde, det kan være dårligt for huset hvis ikke installeret korrekt. Hvis vandet siver bag vinyl sidespor, vandet kan blive fanget, og væggen bliver hurtigt forværres. En af de mest almindelige steder at se vandskade omkring vinyl sidespor er på tagfladen. Hvis vand ikke er drænet ordentligt, er det ofte deponeret bag vinyl sidespor. Fugt kryber også ofte op på baseline af vinyl sidespor.

Fading

Et andet problem med Alcoa sidespor, og eventuelle andre sidespor, er solen fading. Mens mange Alcoa sidespor produkter indeholder materialer, modstå solen fading, forekommer det stadig over tid. Der er ingen måde at forhindre falmning, og vinyl sidespor er ekstremt svært at male.

Udskiftning og reparation

Vinyl sidespor er tilbøjelig til skader som ridser, buler og bump. Vinyl sidespor kan også smelte fra varme, der produceres af havegrill og endda vindue refleksioner. Udskiftning af vinyl sidespor er normalt vanskeligt, og farvetilpasning er næsten umuligt.

Isolering

Vinyl sidespor producerer også mindre isolering end andre former for sidespor som cement og træ. Isolering er ofte placeret bag vinyl sidespor, men det stadig er normalt ikke nok til at matche andre sidespor typer isolering magt. Dette kan være et problem i områder med ekstrem varme eller kulde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com