Hvidløg plantenæringsstoffer

January 29

Hvidløg plantenæringsstoffer

Hvidløg planter er tunge foderautomater, der kræver mere hyppige befrugtende end andre haven grøntsager. Før plantning hvidløg, anbefaler Iowa State University udvidelse at tage jord test til at vurdere planterne ernæringsmæssige behov.

Jord berigelse

Den voksende jord for hvidløg bør forberedes før plantning. Grave i 1 til 2 lbs. 10-10-10 gødning pr. 100 kvadratfod plantning område. 10-10-10 tallene viser en blanding af lige dele kvælstof, fosfor og kalium.

Fodring tidsplan

En anden anvendelse af 10-10-10 gødning bør foretages cirka en måned efter plantning hvidløg med en hastighed på omkring 1 lb. for hver 100 fødder haven rækken. Oprette et smalt bånd af gødning langs rækken 3 til 4 inches fra bunden af planterne.

Overvejelser

Anvende nitrogen-rige gødning ud over begyndelsen af maj kunne påvirke den hastighed som hvidløg pærer udgør og bør undgås. Hvidløg har brug for masser af vand, og det område, det er vokset i skal holdes omhyggeligt fri for ukrudt, der vil konkurrere om næringsstoffer. Barkflis hjælper med at holde ukrudtet under kontrol og giver ekstra næringsstoffer, da det henfalder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com