Brand røg restaurering procedurer

June 18

Oplever en brand i et hjem er en forfærdelig ting at gå igennem. Personlige og sentimentale varer er ødelagt, og hjemmet kan stå i en rod. Brand og røg restaurering kan være helt opgaven, men der er virksomheder, der specialiserer sig i dette felt, der kan gøre denne proces lettere. Det kan tage et stykke arbejde at finde de rigtige mennesker, men det skal gøres.

Ansætte en besætning

Før leje en besætning, skal din forsikring justeringsanordningen være involveret i processen. De kan vælge en besætning eller de kan have en liste, som du kan vælge imellem. Disse mennesker vil først kategorisere skader i to grupper før vurdering af de samlede skader.

Den første kategori omfatter de dele af huset, der blev beskadiget lofter, døre, lysarmaturer og så videre. Den anden gruppe består af elementer inde i hjemmet, der blev beskadiget og skal udskiftes.

Dokumentation og rengøring

Efter kategorisering er dokumentationen. Der vil være fotografier taget af skader og beskrivelser skrevet af hver vare, der er på en edb notering. Elementer ikke fuldstændig ødelagt er pakket ind i polstring med en kode på den. Dette vil blive gjort for at holde styr på alle dine emner nemlig nemme genoprettelse senere.

Elementer og hjem rengøres med vand, der har været Specialbehandlet og en løsning, der er godkendt til brand og røg skader. Tæpper, polstring, madrasser og andre lignende emner er damp renset hvis de er i god nok form til at gøre dette. Tøj, sko og tilbehør er sendt til rengøringsassistenter, og træ overflader rengøres med specielle svampe fremstillet af materiale, der ikke efterlade en film. Lugten er elimineret, når varerne er renset. Lugten er fjernet med ozon, som ændrer strukturen af molekylet. Det er vigtigt, at disse ting skal gøres korrekt, fordi maling kan blive misfarvet og sod kan komme ind i rør, hvis det ikke er renset væk.

Slutter processen

Efter de vigtigste trin i processen, vil dine ejendele pakket og gemt i et lagersted for dig at afhente. Da det kan være et stykke tid, før du er i stand til at flytte tilbage til dit hjem, vil du blive tildelt nogen tid før du skal afhente din ting.

Disse bokse vil mærkes, således at du ved, hvad der indeholdes i dem. Normalt vil der være et værelse navn på boksen mærket samt at bemærke, hvor varerne blev taget fra. Nogle besætninger vil fuldføre flere detaljer end andre, men det er den almindelige procedure for brand og røg restaurering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com