Sorter af Pioneer Seed majs

November 23

Pioneer Hi-Bred blev etableret i 1926 som Pioneer majs selskab af Henry A. Wallace, som havde en stor interesse i majs genetik. Pioneer er den globale leder i udvikling og levering genetisk avanceret frø til landbrugere i 70 lande over hele verden. I 1996 var Pioneer det første selskab til at starte en majs genomforskning projekt. Selskabet fusioneret med DuPont i 1999; dets hovedkvarter ligger i Iowa.

PHB 33A14 B

PHB 33A14 B er en Pioneer seed-majs vifte med en høj grad af resistens over for majs stilk soegeren. Majs har en kort periode med vækst og producerer ovennævnte gennemsnitsudbytte. PHB 33A14 B har stærke stængler og rødder og er meget modstandsdygtige over for tørke. Denne majs tilpasser sig en bred vifte af vækstbetingelser og giver gode resultater, selv når planter er overfyldt. Afgrøden er egnet til dyrkning i tør jord eller vanding betingelser og har overlegen ensilage kvalitet. Sorten majs er også velegnet til vekseldrift.

PHB 32P 68 Rasmussen

PHB 32P 68 R er en hybrid majs frø, der producerer høje udbytter og har overlegen agronomiske træk. Planterne har stærke stilke, højt standability og veludviklede rødder, som lette processen med høst. Planterne har et højt niveau af tørke resistens og moderat niveau af resistens over for øre rot. PHB 32P 68 Rasmussen er stærkt anbefales til ensilage og korn. Frøene er beriget med Roundup Ready-gen og anbefales til drop rotation gennem vanding.

PHB 32D 96 B

PHB 32D 96 B betragtes som en tidlig udbytte leder af froe corn. Sorten er stabil og meget fleksibel, med lyd agronomiske træk. Frøene er beriget med YieldGard resistens gen mod stilk Udvisningshamre. Corn er meget modstandsdygtige over for tørke og har god stilk styrke. PHB 32D96B har et godt niveau af modstand mod fusarium øre rot, grå leaf spot og fælles rust. Denne majs sort anbefales som en fremragende hybrid til tidlig udplantning og giver god kvalitet ensilage henblik feedlot.

PHB 32D 95 BR

Phb32D95 BR er et bredt tilpasset hybrid og blandt de mest alsidige i rækken af gule majs. Sorten deler nogle grundlæggende genetik med Phb 32D 99, men har den ekstra fordel af YieldGard eller modstand mod stilk soegeren, og Roundup Ready. PHb 32D 95 BR betragtes som en førende gul-majs hybrid, tilpasset til brug på kunstvanding eller tør jord. Sorten majs udbytter bedste resultater, når det er plantet tidligt, efter hvede høst.

PHB 32A05 B

PHB 32A05 B er en hvid-majs hybrid betragtes som førende blandt de tidlige modning sorter. Hybrid er suppleret med YieldGard-gen, hvilket øger sin modstand mod majs stilk soegeren. Denne majs er en overlegen ophold-grøn kapacitet og gennemsnit stilk styrke. PHB 32A05 B viser en stærk tidlige vækst og en hurtig tør-down. Planterne er forholdsvis mindre og har mindre plantemateriale, hvilket gør corn et ideelt valg for høj plante populationer. Det gør godt under tørre land eller vanding betingelser, og anbefales som et passende udvalg for vekseldrift.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com