Forsyningerne skulle lave linned Spray

January 29

Forsyningerne skulle lave linned Spray

Nyd følelsen af at komme ind i blød, ren ark, der har været spritzed med et vidunderligt duftende linned spray. Fra vanille til lavendel er duft-mulighederne mange. Det er svært at vide præcis, hvad kemikalier er i kommercielle linned spray, så squelch denne bekymring ved at gøre din egen. Med et par grundlæggende ingredienser, vil dit sengetøj frisk duftende på ingen tid.

Lavendel linned Spray

Lave din egen hjemmelavede batch af lavendel duftende sengetøj spray, hurtigt, nemt og ganske billigt. Du skal bruge noget vodka, nogle lavendel æterisk olie, og nogle filtreret vand, som en ren sprayflaske til spritzing og lagring af dit linned spray.

Bland 1 tsk lavendel æterisk olie med 1/4 kop af unflavored vodka. Hæld blandingen i din sprayflaske og tilsæt 3 1/2 kopper af filtreret vand. Ryst til at blande det hele sammen.

Tea Tree

Du kan gøre en vidunderlig duftende te træ olie linned spray ved hjælp af de følgende løgnehistorie. Bland 1 1/2 kopper vand (denne opskrift fordringer postevand er fint) med 2 ounce af sprit. Hæld denne blanding i din sprayflaske og tilsæt i cirka 70 dråber af tea tree olie. Du kan også erstatte rosmarin, grapefrugt og citron i stedet for tea tree olie. Nogle folk foretrækker denne blanding, da det ikke indebærer brug af spiritus.

Indstillinger

Tænke på vodka/sprit og vand som opskrift starter for de fleste nogen duft af linned spray. For ultimative afslapning, tilsæt 10 dråber mandarin til din vodka/alkohol og vand blanding. Andre afslappende valg omfatter salvie og romersk kamille. For en sanselig linned spray, Tilføj 15 dråber sandeltræ olie, 2 dråber Jasmine eller 3 dråber af giner til dit vand og alkohol løgnehistorie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com