Sådan Fix et Mobile Home tag

January 29

Sådan Fix et Mobile Home tag

Den mest misforståede reparation på en mobile home er, hvordan at forsegle et utæt tag eller lappe et hul. Huller kan repareres, men de skal også være forseglet. Standardvedligeholdelse til et metal tag er at male på en beskyttende belægning. Formålet med dette er ikke til at stoppe lækager, men at give taget et reflekterende overflade og hjælpe med at beskytte metal taget fra rust. Metal tagdækning er tynd og tårer nemt når sømmene udvide og kontrakt med bevægelse af taget. Det er vigtigt at forstå den korrekte procedure til at lave et mobilhome tag.

Instruktioner

•Fjern alle løs belægning. Ren overfladen af metal taget ved at fjerne alle snavs, blade og skidt for at sikre bedre overholdelse af belægningen. Med en slange, vaske af enhver snavs eller snavs holdt sig til den gamle belægning og lad taget tørre grundigt.

•Tag gamle belægninger og fugemasse på sømmene af taget og omkring ventilationskanaler ved hjælp af en stålbørste eller vinkelsliber på slutningen af en boremaskine. Søger løs negle og re søm eller erstatte neglene. Fastspænd alle skruer, løs og erstatte manglende skruer i taget. Anvende en generøs perle af neopren eller polyurethan fugemasse til forsegling af sømme og omkring ventilationsaabninger. Tillad tilstrækkelig tid til fugemasse til at helbrede, før du fortsætter.

•Tag nogen rust ved hjælp af en stålbørste og slibning blok. Tør væk støv og snavs og rense området. Anvende rust inhibitor ifølge retning på etiketten og lad det tørre grundigt.

•Kontrollér alle ventilationskanaler, leder efter lækager, revnede eller knækkede gummi støvler eller mangler fugemasse. Erstatte eventuelle beskadigede gummistøvler omkring ventilationsaabninger. Foretage eventuelle nødvendige reparationer til ventilationskanaler eller erstatte ødelagte eller beskadigede dele. Bruge neopren fugemasse til tætning omkring ventilationsaabninger.

•Kontrollér visse metal tag er ren og helt tør. Anvende en frakke af hvide elastomere overfladebehandling ved at hælde det fra container op på taget. Sprede belægning ved hjælp af en maling rulle med et langt håndtag. Læs etiketten på objektbeholderen belægning for hvor meget belægning til brug, hvor tynd for at sprede det, hvor mange frakker for at bruge, og tørretid.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, beskyttelseshandsker og en malere maske, når arbejdet med elværktøj at fjerne rust eller arbejde med stærke kemikalier og fugemasser.
  • Brug ikke klæbende mesh tape i et forsøg på at reparere revner. Kanterne bliver løsnet hurtigt og reparation skal gentages.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com