Når at starte sommeren haveplanter indendørs?

January 29

Når at starte sommeren haveplanter indendørs?

Start din egen haveplanter fra frø indendørs i det tidlige forår giver dig et bredere udvalg af planter at vælge imellem. Hvornår de skal starte haveplanter indendørs afhænger af hvor lang tid det tager planten til at vokse.

Udendørs plantning tid

Bestemme den udendørs plantning tid fra frøposen. Nogle planter, såsom tomater, peberfrugter og petunias, ikke kan plantes udendørs indtil efter jorden er varm. Andre, lige såsom salat, kål og stedmoderblomster, til at komme i gang tidligt når det er cool. Frø pakker liste normalt udendørs plantning datoen for forskellige zoner i USA

Voksende tid

Forskellige planter har brug for forskellige beløb af tid til frø til at spire og derefter vokse nok til at blive transplanteret. For eksempel, morgenfruer spire i så lidt som seks dage og har brug for fire til seks uger til at vokse inden omplantning. Frø pakker give spiring gange og længde af tid til frugt eller blomster. Nogle fortælle præcis hvornår man skal plante indendørs.

Indendørs plante dato

Samlede dage for frø til at spire med længden af tid planterne behøver for at vokse inden omplantning. Tælle baglæns fra det udendørs plantning dato at bestemme Hvornår man skal plante frøene indendørs. Hvis din frostfrit dato er maj 10, start morgenfrue frø mellem 22. marts og April 5, som giver mulighed for en uge for spiring og fire til seks uger til dyrkning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com