Teknikker til at rydde sne i en indkørsel

January 29

Teknikker til at rydde sne i en indkørsel

For dem af os, der får sne i vintermånederne, kan fjernelse af sådanne frosne nedbør være en nødvendig og omhyggelige akkord. Desuden kan fjerner sne forkert eller undlade at fjerne sne fra din indkørsel helt resultere i skader på din ejendom eller endda skade.

Sneskovl

Når du bruger en Sneskovl, begynder på center eller side af indkørslen og arbejde mod den modsatte side af området der skal ryddes. Pakning sneen i dynger på siden af indkørslen er den ideelle metode til at rydde skovlet sne. Selvom ganske besværlig, er snerydning via en skovl undertiden den eneste mulighed. Bedre egnet til mindre indkørsler, er skovl, selv bredere og højere end en typisk skovl. Hvis du vil diffusere mere sne, er disse skovle normalt buede indad, svarende til en Sneskraber. Sne skovle er typisk fremstillet af en kombination af plast, metal og træ. Metal skovle, selvom tungere og typisk dyrere end plast sne skovle, også kan bruges til at bryde op enhver is, der har dannet under showet.

Snowblower

En snowblower, undertiden omtales som en sne thrower, er en motoriseret maskine, der er skubbet i hånden eller trukket bag en lastbil eller ATV. Du kan bruge maskinens roterende tud til at styre retningen hvor sneen er flyttet, så du kan bunke sneen bekvemt ud af vejen. Hurtigere og mindre besværligt end ved hjælp af en traditionel Sneskovl, snerydning via snowblower stadig indebærer en smule fysisk arbejdskraft fra brugerens side, herunder skubber maskinen frem og tilbage eller vedhæfte det til en hitch. Farer forbundet med brug af en snowblower primært kommer fra klumper af sne, frosne snavs eller sten, der kan få afhentet og kastet sammen med sneen.

Ploven

Hvis du har en stor indkørsel, kan en Sneskraber være den eneste mulighed, når det kommer til snerydning. Store plove fastgjort til forreste del af lastbiler eller ATV'er bruges til at flytte enorme dynger af sne på et tidspunkt. Sne kan være transporteret over små afstande ved brug af en plov, gør det muligt for operatøren at bunke sne, hvor det er mest praktisk.

Afisning

Afisning er en anden overvejelse involveret med snerydning. Fordi isen kan udvikle nedenunder sne, er det vigtigt at de-is en indkørsel, efter du har ryddet det. Du kan bruge natriumchlorid eller salt, sand, kalium chloride, magnesiumchlorid eller calciumchlorid til afisning til at reducere mængden af ny sne, der holder sig til jorden efter det falder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com