Malede Pool Deck ideer

January 30

Malede Pool Deck ideer

Swimmingpools er fritid steder hvor venner og familie samles for at nyde dagen og tilbringe tid sammen. Pool dæk skal være indbydende steder, der inviterer folk i og lokke dem til at bo. Der er mange forskellige måder at male en pool dæk for at undgå noget kedelig og kedelig. Have det sjovt og være kreativ vil med din pooldækket design både gøre projektet mere interessant og give din poolområde et unikt udseende.

Pooldækket vægmaleri

Male et vægmaleri på din pool dæk er en af de bedste måder at skelne det og give det en unik personlig flair. Idiotsikker pooldækket vægmaleri idéer omfatter alle strand - eller ocean-tema gentagelser, som en overfyldt strand, et koralrev eller endda hvirvlende hajer. Pooldækket vægmalerier ikke kommer til at blive kritiseret for deres nøjagtighed og tilslutning til virkelighed; i stedet bør de være sjovt og fuld af tegneserieagtige malerier og finurlige områder. Du kan endda bruge stencils og andre skitserede billeder til at hjælpe dig på vej.

Øge den overordnede fornemmelsen af din pool dæk, bruge lys og lyse farver, som du kan finde på en smuk tropisk strand. Baggrundsfarven kan være lys blå til at ligne vandet, sky og din pool. Derefter udfylde forskellige detaljer, såsom fugle, paraplyer, fisk, folk - uanset hvad du har i tankerne.

Sandy Pool Deck

Måske vil du dækket omkring din pool til at ligne en sandstrand. For at forbedre udseendet og fornemmelsen af dette hjemmelavet sandstrand dæk, kan du endda tilføje nogle grus i teksturen af malingen ved at finde en skridsikker tekstur på din lokale hardware butik. Så alt hvad du behøver er nogle sandfarvede maling og du har din egen personlige sandstrand. Ved at tilføje skridsikre tekstur til at ligne faktiske sand, hjælpe du også med at forhindre glide-relaterede ulykker omkring poolen på grund af den forbedret greb.

Når du har malet området over med sandfarvede maling, gå tilbage og tilføje nogle detaljer som krabber, badedyr, stranden tæpper eller hvad du kan finde på stranden. Dette vil tilføje en anden sjov element til din pool dæk.

Det naturlige Look

Hvis sjov beach og sand scener er ikke præcis hvad du leder efter, og måske du ønsker en mere sofistikeret look til din pool dæk i tilfælde af du hoste cocktailparties eller eksamen ceremonier, du kan tegne direkte fra naturen. Du kunne male en græsklædt scene med et par blomster og insekter såsom lady bugs til at oprette en yard-lignende føler omkring poolen. Eller du kunne male træer og andre blade f.eks bregner, hvis der er flere passer til dit miljø.

Du kan også drage mere abstrakt karakter ved at male dine dæk i en zen eller minimalistisk stil hvor klipper og andre organiske former tage præcedens. Du kan gøre et terræn af klipper og ivy, som du kan placere rigtige klipper og vokse autentiske vedbend, således fuldt ud integrere din pool dæk i det omgivende miljø. Ved hjælp af enkle linjer og neutrale farver, kan du give en underspillet og sofistikeret look til din pool dæk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com