Kunstige verandaen planter

January 30

Kunstige verandaen planter

Ikke alle af os kan være født med grønne tommelfingre, eller har tid nok til at give næring til dem. For dem, der bliver træt af hængende blomstrer og visne blade, kan ved hjælp af kunstige planter være en redningskrans, især på dette område, der er meget synlig som en front veranda. Når de anvendes korrekt, kan kunstige planter tilføje frodige farve og sund tilstedeværelse til et område. På samme tid, kan de reducere vedligeholdelse og risici forbundet med ægte planter. Det er vigtigt at butikken omhyggeligt når du vælger kunstige planter, som den forkerte plante kan have en negativ virkning på en plads.

Topiaries

Topiaries gøre store kunstige planter, fordi de er relativt simple i udseende og kan nemt ser realistisk. De er også stort og har en stærk tilstedeværelse. Fra enebær til Buksbom, topiaries er passende til alle årstider og du behøver ikke at flytte eller udskifte dem når årstiderne skifter.

Topiaries ser godt ud i entryways og flanken døråbninger. Disse kunstige planter skaber en varm og velkommen miljø til at indtaste en hjem. Kontroller topiary du køber er UV-resistente og ikke fade i direkte sollys.

Populære typer af topiaries omfatter spiral, kegle og bolden topiaries.

Bregner

Kunstige bregner er en anden udplantningsplante, der fungerer godt på en front veranda. Bregner er grønne planter, der forbedrer udseendet af en veranda uden at trække for meget opmærksom på sig selv.

Sætte de kunstige bregner i hængende kurve eller vinduet kurve til at øge deres synlighed og tilføje en frodig have og føler at din veranda. Kunstige bregner fremstillet af vinyl er særlig passende for en udendørs veranda, fordi vinyl ikke falme meget og er meget slidstærk og vejrbestandig.

Pelargonier og Gardenias

Pelargonier og gardenias er simpel blomsterplanter, der hjælpe med at dekorere og oplive et område uden at trække for meget opmærksom på sig selv. Kunstige pelargonier og gardenias er især naturtro og kan se fantastiske når potteplanter på en front veranda. Pelargonier og gardenias har store ikke-blomstrende områder og handle en masse som buske, når det kommer til at fylde i rummet med grønne og grønne løv.

Når du vælger blomster som pelargonier og gardenias, Husk at kigge efter UV-bestandige materialer, der ikke falmer i sollys.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com