Sådan Cement arbejde dig selv

January 30

Sådan Cement arbejde dig selv

Arbejde med cement, også kaldet beton, kan være en udfordrende men berigende oplevelse hvis du forberede dig på forhånd. Mange husejere vil tilsætning af en gangbro, dæk eller gårdhave overflade tilføjet til deres bopæl. At vide hvor meget cement mix eller færdige cement skal du, faktorer hvor meget hjælp og hvilke værktøjer at bruge vil alle være vigtige i projektet. Vælger en dag med gunstige vejrforhold også faktorer i ligningen. Hvis du beslutter at designe og hæld din egen cement struktur, forpligte sig til at læse op på emnet til at sikre, at du sætter dig med alle aspekter af processen.

Instruktioner

•Indstil op området hvor du ønsker at lægge cement med indramning tømmer, som 2 af 4s eller 2 af 6s. Bruger en håndsav eller magt så at skære tømmer til længde, og Placer den i din ønskede konfiguration. En enkel gårdhave kan kræve en firkantet form, mens en gangbro eller tilpassede slab kan kræve kurver, ved hjælp af bender board. Stavsledere tømmer på kant på begge sider af formularen og søm stakes at tømmer med en hammer. Sørg for at din jordoverfladen er niveau inden for formen.

•Anvend en lang planke af træ til at bygge bro over kanten af formen og måle de vandrette vinkel med en tømrer niveau. Rake snavs overflade i formularen for at opnå det rette niveau. Fjerne alle græs, kviste og organisk materiale fra inde i formularen. Hvis du har brug at fastsætte styrke mesh, klippe trådnet størrelse med en orbital boremaskine og en metal opskæring disk. Beregne antallet af kvadratfod, som du vil dække med cement ved at multiplicere længde gange bredde.

•Se til en online diagram som Dulley.com, for det korrekte volume beløb (cubic yards) nødvendige for dit projekt. Hvis du køber cement i sæk form, kan du læse volumen retninger for at bestemme beløbet. Færdigblandet cement, der skal være trucked ind til et større projekt, vil den præcise blanding medtages i leveringen. Hvis projektet er små til medium i størrelse, skal du bruge to til tre trillebøre og nogle assistenter til at hjælpe med transport. Leje en betonblandeanlæg maskine, hvis du ønsker at blande din egen blanding til et større projekt.

•Mix din beton ifølge sæk retninger. Placer blandingen i en trillebør eller ind i din maskine, leje. Større fonde såsom vægge og struktur plader kan kræve mere vand til blandingen, måske op til 6 1/4 gallon per sæk, mens mindre plader, gangstier, fortove og trædesten vil bruge 5 3/4 gallons. Efter blanding, bør betonen har en mudret, tyk konsistens--ikke løbende eller overdrevent klumpet. Tilsættes mere vand til en højere omgivende temperatur.

•Spray en let tåge af vand inde i formularen. Hæld cement, én gang grundigt blandet, fra en trillebør direkte i formularen. Have en assistent, eller to rake cement over indersiden af formen, sprede det ud jævnt til alle ender af formen. Bruge to blanding trillebøre til at holde produktionen og to assistenter for raking for en større sag.

•Fyld form til din ønskede dybde--ikke mindre end fire inches dyb for mindre arbejdspladser, eller fra seks til 12 inches dyb for større slab og foundation strukturer. Når den korrekte dybde er nået, bruge det fornødne antal assistenter til at tamp ned de samlede sten, grus og sten med tamper værktøjer. Dette vil hjælpe bosætte sig og udjævne blandingen for at opnå en glat overflade.

•Brug to assistenter til at trække en 2-tommer af 4-tommer stykke tømmer over den øverste overflade i savning bevægelser til at opnå en ensartet overflade topniveau. Assistenterne skal niveau fra den ene ende til den anden over de længste længde i formen. Vente på cement til opsætning af semi-stiv konsistens. Store områder, placere en 2-tomme ved 6-tommer planke af træ ansigt ned over form kanter og bruge en Nadias værktøj indskrives sammentrækning riller i tørring cement. Placer riller hver fire til seks fod i hver retning for store plader og gårdhave fonde.

•Anvend en stiv fiber børste til at optegne enten hvirvler eller lige linjer i cement overfladen hvis du ønsker en tekstureret eller friktion-base er færdig. En lang-håndteres mobilhome eller big rig rensebørste vil fungere fint for at nå over udvidede områder. Bruge en murske og flyde til at opnå en glat eller meget glat finish over cement overflade.

•Våd cement med en lys, fin tåge af vandet to gange om dagen. Hærdning processen vil tage cirka tre dage for den gennemsnitlige foundation og op til fem dage for en dybde over otte inches. Holde et stort stykke af Selvbygger papir eller jute over overfladen under hærdning processen og hæve det, når du har brug at tåge cementen. Afspærre området med strukturelle Trafikværn eller tunge stykker tape til at holde mund trafik eller dyr væk fra området. Ikke røre eller gå på cementen, indtil det er fuldt hærdet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com