Min madras lugter

November 25

Min madras lugter

Det er svært at få en god nats søvn, når din madras lugter. Uanset om du er generet af lugten af en ny madras eller en gammel pletten, kan du modvirke lugt.

Ny madras

Nye madrasser kan afgive stærke kemiske lugte. De er behandlet med pletten afskrækningsmidler og antibakterielle kemikalier, og de indeholder polyurethan skum. Placere en ny madras uden for hvor det kan luften ud vil hjælpe sprede lugter. Du kan også placere en madras dækning af vinyl eller tætvævet stof over madrassen at blokere lugte, ifølge "Ecoholic," en guide til miljøvenlige produkter.

Gamle madras

Hvis din gamle madras lugter på grund af en plet, våd det berørte område med vand. Drys tør borax på den våde plet, så gnid det ind i madrassen. Når stedet er tør, du kan støvsuge op borax, og lugten vil være væk.

Overvejelser

Bruger for meget fugt når rengøring din madras kan skade skum inde, og sætte dig i risiko for skimmel vokser i madrassen. Støvsugning din madras hver seks måneder vil hjælpe fjerne støv og mug sporer, reducere risikoen for at din madras, ildelugtende muggen, ifølge bogen "2,001 fantastiske rengøring hemmeligheder," af Jeff Bredenberg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com