Sådan Clean laminat gulve med damp

January 30

At give udseendet af hårdttræ eller sten uden den dyr pris, laminat er gulve holdbare og økonomiske muligheder for gulvbelægning. Mange laminat gulve producenter gør ikke anbefales ved hjælp af damp til at rense laminat. Overskydende fugt og varme kan forårsage skade på dit gulv. Men du kan med held damp rene et ordentligt forseglet laminat gulv, der har ingen producent advarsel mod at bruge damp. I tvivlstilfælde, specifikke Kontaktproducenten af din laminat gulve.

Instruktioner

•Tag elementer såsom tæpper og møbler fra den laminat gulve. Feje den overflade snavs fra gulvet med en støv moppe.

•Fyld steam cleaner beholder med destilleret vand til linjen indikator. Du kan bruge vand fra hanen i stedet for destilleret; men vand fra hanen kan forlade mineralforekomster i maskinen og på dine gulve. Vedhæfte dunk til damp renere. Drej den renere til "On" position, og lad det varme i et par minutter.

•Slowly flytte damp renere over den laminatgulve. Begynder på området længst væk fra indgangen. Flytte renere i en back-og-tilbage bevægelse mens du flytter mod indgangen. Hvis renere stopper producere damp, skal du fjerne beholderen og fyld den med vand til linjen indikator. Erstatte beholderen, og fortsætte med damp rengøring af gulve.

•Tag netledningen ud af stikkontakten. Hvis din damp renere har en aftagelig mop hoved, forsigtigt fjerne puden og hvidvaske det. Kassér eventuelle resterende vand fra steam cleaner beholderen.

Tips & advarsler

  • Hvis du aldrig har brugt Damprensning på din laminatgulve, overhøre en inconspicuous område først. Hvis der opstår skader eller misfarvning, ophøre med at bruge damp renere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com