Hvordan man kan dræne en ler indkørsel

January 30

Hvordan man kan dræne en ler indkørsel

En indkørsel med dårlig dræning behov for endeløs vedligeholdelse og præsenterer en fare i dårligt vejr. Lerjord komprimerer for at tilbyde en robust indkørsel overflade i tørvejr, men meget jordpakning ejendommen også lader vandet stå og oversvømme indkørsel i en storm, medmindre du giver en måde at dræne det. Ordentlig skrånende, nødlanding på vandet og installere underjordiske rør langs siderne af en indkørsel vil lade det afløb og hjælp til at forebygge problemer. Udfylde hjulspor og opretholde en mild krone på tværs af indkørslen dirigerer vandet til siderne, så det ikke vil pyt.

Instruktioner

•Dig en dræning grøft på hver side af ler indkørsel seks inches fra kanterne med en udgravning hakke og skovl. Grøfter bør være 10 inches lang og 18 inches dyb. Pitch dem i retning af den gade eller vej ved at grave en jævn skråning ned 1/8-tommer dybere for hver fod i længden.

•Pack bunde af skyttegravene med den flade ende af en stampemaskiner værktøj. Rul strimler af syntetiske filtrering stof over bunde af grøfter at blokere løs sediment fra siver op i rørene.

•Fyld bunden seks inches af hver skyttegrav med 1/2 til 1 tommer kantede grus, og tamp det.

•Arrange længder af 4-tommer stift PVC perforeret rør ned i midten af hver skyttegrav. Brug en pensel til at dække indersiden af PVC rør koblinger og udenfor enderne af rørene med primer og PVC lim. Twist koblingerne over røret til at sprede lim, og vedhæfte den næste rør i den åbne ende.

•Dump en anden 6-tommer lag af grus over rør og roll mere filtrering stof over toppen at beskytte rørene fra træsko.

•Fyld i skyttegravene med nogle af snavs du fjernet. Dække de udsatte snavs med oversvømmelse-tolerant bunddække planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com