Hvordan til at dræbe mug på stof badeforhæng

January 30

Hvordan til at dræbe mug på stof badeforhæng

Meldug udvikler sig og trives på organiske overflader hvor fugt og varme temperaturer er til stede. Den blotte tilstedeværelse af fugt fra brusebad eller bad er nok til at forårsage mug at udvikle på din badeforhæng. Når det går ubemærket hen, fortsat mug sporer vil vokse på stof fibre og i folderne af forhænget, breder sig til andre overflader i nærheden. Men du behøver at smide ud din badeforhæng, hvis det er fyldt med meldug. Du kan dræbe svampen og dens ledsagende bejdse og odors ved hjælp af forsyninger rådighed i hjemmet.

Instruktioner

•Pour 1 c. citronsaft i en skål. Tilføj 1/2 c. tabel salt og rør ingredienserne indtil blandet godt.

•Tag stof badeforhæng fra bruseren. Lægge tæppet, med pletter opad, på et solrigt sted udenfor eller inde i nærheden af en dør eller et vindue.

•Applicer citron og salt løsningen at meldug pletter ved at børste det på med en ren pensel. Dække pletter med blandingen.

•Tillad gardin til at forblive i solen indtil salt og citron blandingen tørrer på stoffet. Børst løsningen. Hvis nogen pletter fra meldug forblive, anvende mere citron og salt blanding og lad det tørre. Kombinationen af sol og salt og citron blandingen dræber meldug mens sikkert fjerne pletter.

•Brush off den sidste anvendelse af salt og citron løsning. Hvidvaske dit stof badeforhæng i de hotteste vand tilladt for stoffet. Bruge en kombination af vaskemidler og ilt blegemiddel at rense tæppet og fjerne sidste spor af pletter.

•Tør dit brusebad gardin i direkte sollys i et par timer. Dette hjælper også til at opfriske stoffet ved at fjerne sidesten muggen mug lugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com