Hvorfor Birk træ blade bliver gule?

January 30

Hvorfor Birk træ blade bliver gule?

Birketræer er populære træer over hele USA. Deres velkommen skygge og attraktive bleg bark tilføje skønhed og værdi til boligen og landskaber. Men gulfarvning, sygelig blade er langt fra attraktive. Officielt navngivet klorose, er det et fælles problem for Birk og andre skygge træer.

Symptomer

Den primære symptom på klorose gulfarvning af bladene i forsommeren. Hvis man ser nøje på de angrebne blade, venerne er grøn, men resten af blad er gult. Ved fald, kan bladene har brune pletter.

Årsager

Ifølge University of Minnesota udvidelse, den mest almindelige årsag til klorose er når træet er voksende i jord, der er for basisk (med en pH over 7), hvilket betyder, at det ikke kan optage nok jern og mangan, to næringsstoffer afgørende for sunde blade. Basisk jord er ofte et problem i byområder hvor materialerne brugt til veje og bygninger sive ned i jorden, at hæve pH. For meget phosphor eller kalium i jorden kan også forårsage klorose. Og fattige-afløb jord bidrager også til problemet, fordi det er lav i ilt.

Blandtegning Sprays

En måde at behandle klorose er med Blandtegning sprays såsom Greenol, Mir-Acid eller syre-Gro, som består af en jern Chelat og vand blanding, der er sprøjtet på træet blade. Du kan se resultaterne fra denne behandling inden for et par dage, men det løse ikke problemet permanent. Du kan muligvis behandle mindre træer dig selv med en sprøjte, der er lavet til brug i hjemmet. For større træer, du har brug at ansætte eksperter med kommercielle sprøjter.

Jord iblanding

Jord indarbejdelse er en anden metode til behandling af klorose. Svovl eller jern sulfat anvendes på jorden for at sænke pH, giver mulighed for trærødder til at absorbere mere jern. San Diego State University udvidelse eksperter anbefaler at anvende 80 pounds af granulerede svovl til hver 1000 kvadratfod af jordoverfladen. Du kan ikke se resultater med denne metode indtil et år efter behandlingen.

Tips

Hvis Blandtegning sprays eller jord indarbejdelse ikke producerer forbedring, kan du overveje at kalde en uddannet arborist for at evaluere dit birketræ. De kan injicere træer med jern og mangan forbindelser, der kan løse problemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com