Hvordan du udskifter en dal Badekar Faucet

January 31

Dalen badekar vandhaner omfatter en enkelt håndtag med en patron inde i kroppen, tilsluttet bruser krop ventil. Udskifte vandhanen, fjerne komponenter og erstatte enheden med en ny. Dette projekt tager cirka en time at gennemføre. Huske på, hvis du erstatter det med et andet mærke hane, en ny bruser ventil til at hane er nødvendige. Dette indebærer lodning og skæring, så vær forberedt på et stort projekt.

Instruktioner

•Fjern den gamle Valley badekar hane. Ud af hætten på vandhanen og tage ud i håndtaget sætskruen med en unbrakonøgle. Træk i håndtaget. Fjerne motorhjelmen møtrikken med en skruenøgle og tage ud trim pladen ved at skrue trim pladen skruerne med en skruetrækker. Skub ud patron og komponenter inde i bruseren krop ventilen.

•Klippe, Bruser krop ventil med en vinkelsliber og metal opskæring disc erstatte det med en ny krop ventil for udskiftning køkkenarmatur. Det er ikke nødvendigt, hvis bruseren ventilen passer den nye udskiftning hane.

•Fit den nye brusebad krop ventil til varmt og koldt vand rør ved hjælp af passende størrelse fittings hvis nødvendigt. Frakke fittings med lodning flux, samle og lodde fittings med blikkenslagers lodde og en blæselampe. Efter påfyldning Lad alle sømme med lodde, fittings køle.

•Installer de nye hane komponenter inde i bruseren krop ventilen. Erstatte trim pladen og fastspænd skruerne, trim pladen.

•Skub den hane patron i kroppen ventil. Skub den trim ærme på plads vandhane patron. Spænd motorhjelmen møtrikken at sikre patronen og skub håndtaget på patronen stilken. Spænd sætskruen i håndtag med en unbrakonøgle og Placer hætten på håndtaget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com