Om Okame blomstrende kirsebær

January 31

Om Okame blomstrende kirsebær

Efter en lang, kold vinter er få seværdigheder mere velkommen end de første blomster i foråret. Prydplante blomstrende kirsebær er tidligt dameunderbukser berygtet for deres betagende skærme. Tusindvis af besøgende flokkes hvert år til Washington D.C. for at opleve den spektakulære ydeevne af 3,750 blomstrende kirsebærtræer 16 sorter plantet på National Park Service jord. En af de mest alsidige og smukke af prydplanter kirsebær er Okame.

Oprindelse

Okame kirsebær blev udviklet af kaptajn Collingwood Ingram, en kirsebær entusiast, der var interesseret i at udvikle et træ, der ikke kun produceret dybt pink blomster, men var også kold hardy i England. Han krydsede Prunus campanulata (Taiwan blomstrende kirsebær) med Prunus incisa (Fuji blomstrende kirsebær) til at producere Prunus x incam «Okame.» Okame arvet hver forælder bedste attributter. Det er prydede med blomst farve, varme tolerance, hurtig vækst, og tidlig blomstring af P. campanulata, såvel som kolde-hårdførhed over P. incisa. Det er virkelig en enestående eksemplar.

Beskrivelse

Okame kirsebær vokser 15 til 20 fod høj og bred. Når unge, træet vokser hurtigt og udstiller en søjleformede vækst vane. Da det nærmer sig modenhed, bliver kronen meget mere afrundet. Den sarte 1 til 2,5 - tommer blade er mørkegrønne og dreje nuancer af gul, orange og rødt i efteråret. Dybt rødbrune knopper åbne til single pink blomster med rød calyces. Træets bark er en poleret rødlig-bronze. Selvom blomstring er Okames hovedattribut, dens efterår farve og attraktive bark gør det et træ for alle årstider.

Plantning

Okame kirsebær er pålideligt hårdfør til USDA Zone 6B. Efteråret er den bedste tid på året til udplantning, men foråret vil være tilstrækkeligt, da det er at plante udvalg er mest rigelige. Træet foretrækker fugtig, veldrænet jord, men vil tolerere tunge ler. Fuld sol og sure jord producere den rigeste blade farve, selvom træer plantet i de sydlige zoner velkommen nogle eftermiddag skygge. Okame transplantationer godt.

Pleje

Okame kirsebær træ kræver meget lidt vedligeholdelse. Selv om det er tolerant over for moderat varme og tørke, bør rødderne holdes fugtig. Under dets første to vækstsæsoner, vand det en gang om ugen hvis nedbøren ikke leverer tilstrækkelig fugt. Etablerede træer behøver kun skal vandes i længere perioder med tørke. Beskære nogle af de indvendige grene efter foråret blomstring for at sikre, at hele kronen modtager tilstrækkeligt lys og ventilation. Anvendelse af en langsom frigivelse kvælstofgødning vil fremme træ vigor og øge sygdomsresistens.

Skadedyr og sygdomme

Okame cherry udviser en meget høj resistens over for sygdom, hvilket gør det den mest sygdomsresistente af blomstrende kirsebær. Skadedyr er muligt men ikke stor bekymring. Muligt skadedyr omfatter bladlus, fordærve orme, Udvisningshamre, skalaer og spider mider. Svækkede træer er mere modtagelige for problemer end træer, der er sundt. Regelmæssig inspektion for skadedyr vil tillade dig at løse problemer tidligt og holde træ skader til et minimum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com