Hvordan at fastsætte en konkret Garage gulv

January 31

Hvis du opbygger en garage og ønsker at gøre det hele selv, en erfaren gør det boligejer kan lægge en konkret garage gulv. Det er en stor opgave men hvis du køber fabriksbeton, der er leveret og hældt af den konkrete virksomhed, er det let at udføre andre trin.

Instruktioner

•Indstil den færdige størrelse af din foreslåede garage. Pund indsatser i hvert hjørne og hver fire fod langs kanterne af den foreslåede slab. Kør strengen fra spil til spil, markerer omkredsen af den betonplade.

•Fjern alle sten eller vragrester fra webstedet. Grave ud top seks inches af jord. Fjerne enhver høj steder og udfylde nogen lave steder. Rake området glat og satte en to-tommer lag af samlede grus. Fjerner strengene installeret i trin 1, men lader stakes.

•Etablere jordoverfladen grade af webstedet, som vil være toppen af den betonplade. Snore på jordoverfladen og lægge en tømrer niveau på dem til niveau. Disse nivellering strenge er ikke de samme som dem, der bruges til at markere kanten i trin 1. Køre nivellering strengene fra kant til kant på tværs af indre af området i slab i begge retninger til at bestemme niveauet grade.

•Build kantning former for hælde processen. Disse er normalt en tomme af seks tommer dimensionelle tømmer der er lagt på sin side langs omkredsen af den foreslåede betonplade. Kantning formularer indeholder den våde beton så det hærder til den ønskede form og størrelse. Bruge nivellering strengene som en guide og installere kantning former langs omkredsen satset ud i trin 1. At sikre kantning former før hælde beton, pund i stakes lavet af to tomme af to tommer tømmer. Indsæt stakes uden for området betonplade lige ved siden af kantning former. Sikkert nail kantning formularer til indsatserne.

•Lay ned konkrete forstærkende armeringsjern trådnet. Klippe det til at passe inde i kantning former og dække hele området af betonplade med armeringsjern.

• Som beton hældes, tamp det. Bruge en konkrete roller sikret for at komprimere beton, at skabe en stærkere garage gulv. Rulle sikret hele den våde beton til kompakt det.

•Level beton. Brug fastgjort som mange længder af to tomme af fire tommer dimensionelle tømmer sammen som du skal foretage en smøre svarende til den bredeste del af garage gulv. Lægge afretningslag på kantning former og trække det hen over overfladen af garage gulv, at fjerne enhver beton, der ligger over niveauet grade. Arbejde afretningslag frem og tilbage i en savning bevægelse og dække hver tomme af konkrete garage gulv.

•Kontrollér sammentrækning leddene. Sammentrækning leddene er nødvendigt, for at placere beton til at udvide og kontrakt med varierende temperaturer. Danne leddene ved at indsætte fire foden af to tommer stykker af kvartal-tommer krydsfiner i et gitter, således at sammentrækning leddene er fire fødder fra hinanden i alle retninger. Pundet et søm til den øverste kant af et af afsnittene krydsfiner. Male begge sider af det med motorolie, og bruge det til at skubbe boards, én efter én, ned i betonen, indtil kun søm er synlige. Bruge negle til at fjerne det øverste bord, forlader anden en indlejret i betonen under overfladen.

•Tillad betonen til at hærde og hærde i syv til 10 dage. Dække med plastik for at beskytte det mod regn.

Tips & advarsler

  • Konkrete stampning rullerne er tilgængelige til leje til leje Centre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com