Stauder, der går med en Knock Out Rose

January 31

Stauder, der går med en Knock Out Rose

Knock out roser er blevet grønt til rose for gartneren, der ønsker skønheden i rose uden de traditionelle haven roser pertentlig vaner. Knock out rose blomster mange gange i løbet af hele vækstsæsonen og er resistente over for de fleste af de rose sygdomme, der plager traditionelle roser. Det virker godt parret med en række forskellige stauder. Ved at plante en kombination af stauder med forskellige bloom gange, farver og størrelser, er en supplerende haven Palle nemt at opnå.

Højde

Knock out rose kan nå en højde på op til 4 fødder hvis ikke beskæres tilbage. Stauder beplantet med knock out rose skal være afpasset efter rose's skala. En lav voksende staude, der når kun 6 inches i højden bliver tabt foran Rosen. Gratis stauder omfatter høj lilla-blomstring russiske salvie, hvid Shasta daisy, Autumn glæde sedum og Ærenpris.

Tekstur

Steg blade har en grove tekstur, og at opnå en sammenhængende haven, plante stauder af varierende teksturer. Den russiske salvie har tjavsede, sarte blomster og forgrening giver en fremragende kontrast til den kraftigere ser steg. Lance endivie coreopsis ligeledes har en delikat tekstur, der står i kontrast godt med knock out rose. Andre stauder med forskellige teksturer, der går godt med roserne omfatter crocosmia, giant catmint, springvand græs og butterfly bush.

Farve

Knock out roser kommer i en vifte af farver, herunder hot pink, lys pink, koraller og gul. Stauder af kontrasterende farve tilføje dimension til haven, så planter at skille sig ud. Derudover giver planter med forskellige farvede blade som sølv-farvet malurt en stærk kontrast mod roses' grønne løv. Løvefod, bruges som en grænse i senge med Knock out roser giver en spektakulær kontrast med sine sarte chartreuse-farvet blomst.

Lyskrav

Knock-out roser vokser i fuld sol og en staude, der bliver plantet sammen med roser skal tilpasses til fuld sol betingelser. Listen over Sol-elskende stauder er omfattende og nogle af følgende arbejder godt med Knock out roser. Gaura, jernurt, black-eyed susan, solhat, liatris, kamille, St. Johns wort, og blå tåge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com