Hvordan man kan skære ned stauder til vinter

February 1

Skære stauder før vinter, hvis du er bekymret for løv sygdomme, selv om ikke er typiske praksis at hugge ned hele planter. I løbet af overvintrende processen er blade tilbage på plads en fødekilde for fugle. Stænglerne også hjælpe kroner overvintre fordi de tilbyder isolering. Mums, for én, drage fordel af at stå alene. Hvis dine planter er ramt af sygdom, eller du ikke kan lide udseendet af døde blade stikker op af jorden, skære ned stauder i efteråret.

Instruktioner

•Kontrollér anlægget for at sikre, det er ikke længere blomstrende. Hvis blomster er brugt og løvet er begyndt at dø tilbage, er staude hvilende. Du kan også klippe det, når det har oplevet en hård fryse. Hvis man skærer det tilbage for tidligt, varme-ups vil få det til at re-vokse, som stjæler den energi det behov for at overleve vinteren.

•Klippe blade ned i 2 til 3 inches af jorden. Dette vil skære ned på innoculum stede til igen angribe næste års blade og stængler.

•Undgå at skære for tæt til jorden, eller du kan forårsage vinter skade. Knopper, der vil vokse næste år er beliggende lige på overfladen eller ovenfor, ikke under jorden; ikke skære dem.

•Mulch stauder stærkt til at hjælpe dem med at overleve vinteren. Fordelt 4 inches af kompost, træflis eller andre barkflis omkring bunden af planterne. En anden mulighed er at mound jord i bunden og derefter sprede 2 inches af muld på toppen.

Tips & advarsler

  • Aldrig klippe en plante ned til jorden, når blade og stængler er stadig grønne. Det er at reservere energi til foråret vækstsæson.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com