Hvordan man får tørrede akryl maling ud af tøj

February 1

Når du bruger akryl maling, bør du beskytte dit tøj med en kittel eller forklæde, men du kan lejlighedsvis dryppe eller splatter maling på tøjet. Pletfjerning er lettere, hvis malingen er stadig våd, men du kan ikke mærke indtil efter malingen har tørret. Ligesom alle pletter er akryl maling pletter mere tilbøjelige til at blive fjernet, hvis du opdager dem før varen har gennemgået en cyklus i tørretumbleren, så varmen kan indstille pletten. Med tålmodighed og udholdenhed, kan du muligvis få de fleste eller alle af de tørrede akryl maling ud af tøjet.

Instruktioner

•Brug den kedelige side af smør kniv eller siden af et kreditkort til at forsigtigt skrabe overskydende tørret malingen ud af tøjet. Vær omhyggelig med ikke at trække eller snag stoffet.

•Køre den stof under rindende varmt vand. Lad vandet ramte bagsiden af stoffet først så det kan skylle pletten ud.

•Mix parabol vask flydende med vandet. Brug en svamp til at arbejde løsningen ind i stoffet, derefter skylle det. Kontrollere stoffet og gentag så mange gange som nødvendigt at fjerne alle maling.

•Køre den vare gennem vask efter du har fjernet alle af maling.

Tips & advarsler

  • Good Housekeeping anbefaler at bruge acetone som en sidste udvej for at fjerne pletten, hvis vand og opvask flydende ikke tager det. Hvis stoffet indeholder acetat eller triacetatfibre, dog ikke prøve dette, da det vil skade fibrene.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com