Gør det dig selv over jorden swimmingpool

February 2

Når du investerer tid og penge til et hjem, vælger mange mennesker at installere en pool. En overjordiske pool er en stor mulighed for boligejere på et stramt budget eller nemlig dem hvem ikke ønsker en i-jorden pool permanens. Heldigvis, en over jorden pool er en nem projekt, der kan udfyldes i en enkelt weekend, selvom du er en gør det selv-nybegynder.

Planlægning

At finde den rigtige pool passer både kan din gård og dit budget være en vanskelig opgave. Før starten, så tjek din lokale by love, kodekser og bekendtgørelser vedrørende pools og pool anlæg. Nogle byer kræver tilladelser til at oprette en pulje, og nogle kræver hegn rundt om poolen, mens andre kan have regler og forordninger om hvor du kan og ikke kan installere en swimmingpool i din værftet.

Måle din værftet eller det rum, hvor du planlægger at installere din pool. Disse målinger vil tillade dig at bestemme hvad størrelse pool du kan passe ind i din værftet. De vil også hjælpe dig med at beslutte hvilken form pool til at købe. Overjordiske pools kommer i to former, ovular og cirkulære, men disse to figurer kommer i masser af størrelser (Se Reference 2).

Når det er muligt, vælge de højeste kvalitet pool produkter du har råd til (Se Reference 3). At vælge en billig swimmingpool og pool produkter kan føre til en over jorden pool, der knap nok varer gennem en sommer (Se Reference 3). Også indse, at en swimmingpool er en investering, der kræver regelmæssig vedligeholdelse. Af følgende gennem med regelmæssig rengøring, fastsættelse af skader på pool-struktur, reparation pool liner tårer og at holde øje med pH balance i vandet, kan du sikre dig at din pool opfylder dens levetid.

Installation

Når du har købt din pool og du kender den nøjagtige størrelse og form, begynde at fjerne sod. Alle sod skal fjernes og du skal niveau ud af jorden. Brug en plan for at sikre den fladeste overflade muligt, men ikke ballade over små huller eller klumper (Se Reference 1, ressource 1).

Når du begynder at konfigurere puljen, selv, bruge store blokke til at støtte hver enkelt post af pool-rammen. Du kan også bruge blokke til støtte for spor og mur af poolen, hvis du har lyst. Dette vil sikre, at puljen ikke synke ned i jorden eller blive beskadiget. Brug din plan for at sikre, at alle blokkene niveau (Se Reference 1, ressource 1).

Efter sporet og stillingerne er på plads, sprede et tykt lag af fint sand. Dette vil udfylde alle de små huller og udjævne klumper, sikring af bunden af din pool har en flad overflade. Når sandet er blevet spredt og rammen er samlet, installere lineren. Undgå unødvendig strækning af liner, som kan forårsage skader og rynker (Se Reference 1, ressource 1).

Når alt er på plads, recheck struktur for at sikre, at alt er stadig niveau og på plads. Derefter udfylde poolen og nyde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com