At fjerne gamle flise lim fra træ

February 2

At fjerne gamle flise lim fra træ

Skrabning

Afhængigt af styrke og type af flise lim, kan skrabning være den bedste måde til at fjerne gamle flise lim fra trægulve. Et skarpt barberblad, spartel eller en blød træpind, som en maling, omrøring stick, kan alle anvendes effektivt til at fjerne den gamle selvklæbende. Tricket til at skrabe væk limen er at arbejde langsomt og omhyggeligt, sektion af sektion, pas på ikke at ridse eller gouge træet. Små ridser eller skrammer kan skrabe kan senere slibes væk hvis du lakering af gulv. Især hårde lim kan også slibes væk i nogle tilfælde.

Kemikalier

Mange kemiske lim flyttefirma vil skade eller misfarve træet, så vær forsigtig, når du vælger en kemiske rensemidler. Altid teste i en inconspicuous område først. For klæbrige lim på nogle etager, kan produkter som Goo gået arbejde godt på nogle gulve uden at forårsage skade. For mere sarte træ gulve, prøv træ renere, støvning produkter som pantsætning, linolie eller endda jordnøddesmør. For cement-type lim er det bedre at undgå kemiske flyttefirma og bruge skrabning, slibning og viskelæder hjulet metoder.

Viskelæder hjul

Viskelæder hjul designet til at fjerne klistermærker fra biler kan være et værdifuldt redskab til at fjerne gamle flise lim fra træ. Bruge viskelæderet på samme måde som du træ på en bil, at tage bilen ikke at grave i træ, som er en blødere overflade end metal på en bil. For særligt hård lim, skal du muligvis at skifte mellem hånd skrabning og ved hjælp af viskelæderet hjulet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com