Cellulose Isolering Pros & ulemper

February 2

Cellulose Isolering Pros & ulemper

Cellulose Isolering er et populært valg til isolering af boliger og corporate bygninger og tilbyder mange fordele over traditionelle isoleringsmaterialer. Der er dog flere ting om cellulose isolering til at overveje, når du vælger en isolerende materiale.

Isolerende egenskaber

Cellulose Isolering tilbyder stor lydisolering og isolerende egenskaber. Desværre, cellulose har ikke en fast r-værdi og flere frakker kan være nødvendigt at opfylde specifikke r-værdi ratings for dine klimazone. Cellulose også afregner, som kan sænke r-værdi.

Installationsmetoder

Mens boligejere kan forsøge en DIY program, vil leje en professionel normalt give de bedste resultater. Tør-blæst cellulose isolering er blæst ind i åbne huller eller bag drywall via huller boret i væggen. Våde eller sprøjtet cellulose er anvendt for at åbne hulrum og skal være tør, før at blive dækket.

Miljøpåvirkning

Cellulose indeholder op til 80 procent genbrugt avis materialer og kræver mindre energi at producere end traditionelle fibre, hvilket gør det en ideel vedvarende ressource for isolering.

Brandmodstand

Fordi cellulose indeholder brændbare materialer, består 20 procent af det af brandhæmmende kemikalier. Ulempen til dette er, at mange producenter bruger boron-baserede kemikalier til behandling af fibrene. Disse kemikalier kan ætse elektriske ledninger og rør når det er vådt.

Allergiske reaktioner

Isolation forurenende stoffer fra blæk, bor-baseret og andre kemikalier, produktion kan agitere mennesker med visse følsomme områder. For at mindske disse risici, bær beskyttende tøj og maske og dække isolering når det har tørret med den ønskede vægbeklædning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com