Hvordan at vide, hvis jeg har skader fra en is-dæmningen

February 2

Hvordan at vide, hvis jeg har skader fra en is-dæmningen

Ice dæmninger eller vand skjolde henvise til fælge af frosne, hærdede sneen fundet på kanten af skråne tagene. Ice dæmninger forekomme til ydersiden af boliger i vinter; de får deres navn, fordi de fungerer som en dæmning af frosne is, forhindrer vand og snavs i at løbe ned og ud af rendestenen. Ice dæmninger ske normalt som følge af utilstrækkelige loft isolering. Hvis du har opdaget en is-dæmningen langs dit tag, du har brug at være proaktiv og kontrollere dit hjem for tegn på skade.

Instruktioner

•Ansigt op til dit loft med en høj-drevne lommelygte. Tænde alle lysene i loftet, lysende det så meget som muligt. Skinne lyset langsomt og forsigtigt langs vægge og loft i dit loft. Kigge efter utætheder, våd mærker og pletter og fugtige områder. Disse er alle typiske tegn på is dam skade.

•Shine din lommelygte i hjørnerne af loftet og langs vægge og loft. Se nøje for tegn på vandskade fra is-dæmningen som chipping maling eller gips.

•Shine din lommelygte langsomt en sidste gang grundigt rundt om alle murene, hjørner, gulvbrædder og andre områder af loftet. Kig til grønne eller sorte pletter af mug, også en indikation af is-dæmningen skader.

•Sæt en stige mod siden af dit hjem eller bygge og omhyggeligt klatre op ad stigen at besigtige dit tag. Kigge efter vand eller is indgivet nedenunder helvedesild. Brug din lommelygte til at belyse dette område.

•Shine din lommelygte forsigtigt rundt tag, Lystfiskeri det denne måde, og at. Ser for smuldrende asfalt eller andre tegn på forværring, en anden indikation af is-dæmningen skader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com