Hvordan til at plante basilikum indendørs

February 2

Hvordan til at plante basilikum indendørs

Basil er en årlig køkken urt af mynte familie med mere end 40 sorter og talrige anvendelser. For eksempel, det er den vigtigste ingrediens i pesto, en italiensk sauce til pasta og pizza, og det er også brugt som en te for fordøjelsesproblemer. At være hjemmehørende i det sydlige Asien og de sydlige Stillehav islands, smag basilikum også mange asiatiske retter. For at dyrke basilikum indendørs, begynder planten fra frø, finde et sted i dit hjem, der får seks til otte timer med sol dagligt (eller bruge en vokse lampe) og holde rødderne fugtige, men ikke klæg.

Instruktioner

•Fyld et frø bakke, der har drænhuller med en steril frø starter blande og fugte det.

•SOW frø 1/2 tommer apart på jorden overflade og dække dem med et tyndt lag af frø starter mix. Frøene skal nedgraves til en dybde, der er ikke dybere end to gange deres størrelse. Fugte dem med en fin tåge at undgå løs dem.

•Dæk frø bakke med klar plastfolie til at bevare fugt og varme. Jorden bør være på 70 grader Fahrenheit til spiring. Hvis nødvendigt, sætte frø bakke på en varme pude er angivet til lav. I fem til syv dage, skal du have baby basilikum planter.

•Hold basilikum planter ved 70 grader Fahrenheit eller højere og vand jorden regelmæssigt. Basilikum rødder tolererer ikke tørre forhold, men de dør også hvis de er nødt til at stå i vand. Desuden, hvis dit hjem ikke har tilstrækkelig naturlig belysning, sætte planter under en vokse lampe eller en højde-justerbar fluorescerende lys.

•Transplant basilikum planter til to-tommers Potter når de har to til tre sæt af løvblade. Tilføje pottemuld til at plante og sætte basilikum i huller, der er den samme dybde og bredde som deres rødder. Fortsætte med at holde planterne fugtige og udsat for lys. For god dræning, sætte en one-tommer lag af grus i bunden af potterne før du tilføjer den potning mix.

•Prune basilikum stammer og knivspids blomsterknopper at tilskynde kraftige udvikling.

Tips & advarsler

  • Befrugtning reducerer basil's duftende olier, ifølge en Ohio State University udvidelse Fact Sheet på urten. Feed dine planter, kun hvis det synes de ikke trives.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com