Bakterierne drab egenskaber af brombær

December 1

Bakterierne drab egenskaber af brombær

Også kendt som brombærbuske, brombær vokse på Stokke efter den første frost, i det andet år. Når plukket, løsner frugten selv fra sukkerrør helt. Alle brombær, herunder marionberries, Boysenbær og loganbær, give ernæring, der også, som forskere stadig udforske, kan have stærke anti-bakterielle egenskaber. Brombær er også kraftige antioxidanter, der er høj i fiber og rig på C-Vitamin, som begge kunne bistå kroppen i at dræbe bakterier.

Ellaginsyre

Brombær giver en kilde til ellaginsyre, et stof, der regulerer sund plantevækst og beskytter planten fra infektion. Inden anlægget blackberry forsvarer ellaginsyre mod udenlandske agenter og kræftfremkaldende kemikalier, gøre dem inaktive. Stede i frugten af brombær ellagsyre kan indtages af mennesker når de kombineres med frugt sukker til at danne en ny vandopløselige stof kaldet ellagitannin, der metaboliseres yderligere i tarmen. Ifølge undersøgelser citeret ved Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, ellaginsyre har vist sig for at være en stærk antioxidant. Dens antivirale og antibakterielle egenskaber også arbejde for at fremme sunde cellulære vækst for mennesker.

Anthocyaniner

Anthocyanin pigmenter giver brombær deres robuste farve. Anthocyanin pigmenter er en slags flavonoid stof, der ikke kun vedligeholder eller ændrer en plante farve med tiden, det kan også give kosten antioxidanter samt anti-inflammatoriske og antibakterielle støtte til mennesker. Mens forskning for samtlige flavonoid-forbindelser er ufuldstændig, har været godt publiceret deres fordel af den "franske paradoks", eller de meget lavere satser for koronar hjertesygdom i mennesker, der jævnligt drikker flavonoider i rødvin. Yderligere systematisk undersøgelse vil ikke kun kvantificere mængden af flavonoid forbindelser i fødevarer, men også isolere i hvilken grad, de har rettet den antibakterielle afgift i raske mennesker kendt for at indtage fødevarer med rige farver leveres af anthocyanin pigmenter.

Ascorbinsyre (C-Vitamin)

Med hver kop frisk brombær kommer så meget som 30.2 mg ascorbinsyre, et vigtigt stof til sund cellulære vækst. Fra 2009, kan 1 kop af brombær give en tredjedel af den anbefalede kost godtgørelse af C-vitamin for voksne mænd. Ascorbinsyre syntetiserer kollagen i blodkar, knogler, ledbånd og sener. Ascorbinsyre også hjælper kroppen med at omdanne fedt til energi og hjælper med at syntetisere neurotransmittere i hjernen, som kan påvirke stemningen. Ascorbinsyres antioxidant egenskaber har antibakterielle virkninger, også at forebygge flere kroniske sygdomme som skørbug, der er svær C-vitaminmangel. Undersøgelser viser, at sunde niveauer af vitamin C forsvare kroppen fra kræft, catarcts, koronar hjertesygdomme, gigt, bly toksicitet og slagtilfælde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com