Den bedste måde at fjerne polstring hæfteklammer

February 2

Den bedste måde at fjerne polstring hæfteklammer

At fjerne polstring hæfteklammer er en færdighed, der er nødvendige, hvis du planlægger at reupholster møbler, eller hvis du simpelthen redde materialer fra en polstret stykke af møbler. Uanset din hensigt er at fjerne polstring hæfteklammer forholdsvis enkelt, der kræver lidt knofedt ud over én eller to specifikke værktøjer.

Polstring værktøj

En polstring korte remover er tilgængelig på de fleste hjem og have-supply eller isenkræmmere og i forretninger, der specialiserer sig i betrækket møbler. En polstring korte remover gør at fjerne polstring hæfteklammer ganske enkel. Specielt designet til at forstå de særlige stil og dimensioner af mest udbredte polstring hæfteklammer, kan disse værktøjer du nemt forstå polstring korte, og effektivt holde fast i det, indtil det er blevet trukket fri fra stykke af polstrede møbler. Værktøjet vil fjerne polstring korte-intakt, hvilket sparer dig fra grave eller nysgerrige enhver resterende metal fra stykke af møbler.

Needle-næse tænger

Needle-næse tænger vil fungere, hvis du ikke har eller ikke kan finde en polstring korte remover. Da de ikke er designet til den præcise formål, kan det kræve en lidt større indsats fra din side at snag korte og trække det fra stykke af polstrede møbler. Undertiden vil korte bryde når ved hjælp af nåle-næse tænger, hvilket gør det nødvendigt at derefter lirke resten af brudt korte ud, også ved hjælp af nåle-næse tænger. De er absolut en andenplads valgmulighed hen til hjælp den polstring korte remover.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com