Hvordan at slippe af røgelse lugter

February 3

Hvordan at slippe af røgelse lugter

Røgelsespinde er dyppet i en duft, designet til at være langsomt brændt. Som pind brænder, er en aroma frigivet gennem luften, der undertiden kan overmande hele rummet. At sætte ud af røgelse forhindrer yderligere lugt fra formning, men du skal så finde ud af hvordan at slippe af med den lugt, der er blevet efterladt. Luften frisk sprays kun tilføje mere duft til rummet i stedet for at absorbere røgelse lugt du ønsker at slippe af med.

Instruktioner

•Åbn vinduerne. Når det er muligt, tilslutte en fan og placere den i den ene ende af lokalet, peger det mod det åbne vindue. Dette giver mulighed for fan til at suge luft og lugt og skubbe det ud af rummet gennem vinduet. Lad rummet ventilere for en time eller så, indtil alle røgelse lugt er væk.

•Indstil skåle bagepulver rundt i hjemmet. Drys bagepulver over tekstiler og polstring, hvis lugten er blevet absorberet i vævet stof. Vakuum vævet stof et par timer senere.

•Fyld en sprayflaske med en 50/50 opløsning af vand og hvid eddike. Spray det rundt i hjemmet til at neutralisere lugte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com