Årlige blomst typer for bunddække senge

February 3

Årlige blomst typer for bunddække senge

Bunddække planter er et must, når du har en plads i din landskab, der er en overgang mellem plænen og haven områder, en akavet formede og begrænset plads, der er vanskelig at mow, et rum, hvor græsset ikke vokse eller et område, hvor erosionskontrol er afgørende. Blomstrende jorden covers er en fantastisk måde at tilføje farve til din landskab, og enårige er den hurtigste måde at oprette sådan en plads.

Fuld sol til halvskygge

Der findes en række af sol-elskende årlige blomstring jorden dækker. Lobularia maritime eller sød allysum blomstrer i hvide eller lilla og forbliver lavtvoksende på ca 4 inches høj. For en højere plantning, rød salvie eller salvia splendens elsker solen og vokser op til 30 inches høj. Årlige salvia er tilgængelig i pink, lilla, Bourgogne, laks, orange og hvid. Ageratum, "blue danube" hybrid, vokser op til 6 inches høj og er en konsekvent og nem at dyrke bunddække. Plante krybende daisy (Chrysanthemump aludosum) til en attraktiv, sol-elskende bunddække. Krybende daisy vokser op til 8 inches høj sportslige hvide blomster med gule Centre. Jordbehandlingsteknik petunias fås i mange nuancer, herunder hvid, pink, lilla, lavendel og rød. Plante dobbelt bølge sorter for at maksimere farve i din landskab.

Skygge tolerante

Mens det kan vokse i solen, er Impatiens walleriana populær for sin evne til at trives i skyggen. Impatiens er anvendelig i en afart i farver heri indbefattet coral, pink, hvid, rød, violet og lilla og er kendt for at reseed sig fra år til år. En anden skygge-elskende årlige blomstrende bunddække er begonia (Begonia semperflorens-cultorum). Mens de kan tåle solen, tilføje begonier en drift af farve til skyggefulde områder med blomstrer fås i rød, hvid eller pink. Lobelia (Lobelia erinus) blomstrer i hvide, blå eller lilla og typisk når højder på 4 til 9 inches. Browallia (Browallia speciosa) er vokset som en årlig og er tilgængelige i blomstrende sorter af dyb blå, lilla eller hvid. Også kaldet safir blomst, vokser dette bud staude vokset som en årlig 1 til 2 fod høje.

Bedste erosionskontrol

Behårede Vikke (Vicia villosa Roth) kan dyrkes som en hardy årlige hvis hvid og lilla blomster tilføje farve til landskabet, mens anlægget selv giver stor erosionskontrol. Abe blomst (Mimulus spp.) producerer en gul blomst og vokser op til 2 ½ fod høje. Salvie (salvia spp.) er også en god blomsterplante for erosion control. Almindeligvis omtales som salvie, findes denne plante i blå, lilla eller rød blomstrende sorter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com