Ideer til landskabspleje omkring spabade

February 4

Ideer til landskabspleje omkring spabade

Udendørs spabad udvider din beboelsesrum, tilbyder en beroligende, indbydende sted at slappe af. Tilføjelse af planter og andre landskabspleje omkring et spabad område øger hele oplevelsen. De levende farver og teksturer af planter stimulere sanserne, mens andre elementer bringe privatliv og energi til pladsen. Vær altid beskytte de mekaniske funktioner samtidig med at vælge naturmaterialer, der supplerer din ønskede stemning.

Eksotiske planter

Genskabe den langt væk, eksotiske fornemmelsen af en ø ferie i din baghave. Vokse en lille container haven i den mest solrige hjørne af rummet. Vælg nem at dyrke planter som aloe vera og hængende spider planter til grønne områder og tropiske blomster såsom bird of paradise og orkideer for en minimal stænk af farve. Hvis du bruger hot tub i vinter, plant vinter-blomstrende blomster såsom reiger begonia og andre for året rundt skønhed.

Sten

Hårde sten tilbyder en naturlig kontrast til vand. Stedet for at bruge økologiske muld--som våde fødder kan spore i spabad--brug river klipper og poleret sten at accent planter. Placere sten omkring planter i container haver og bruge dem til border gangbro og opholdsområde. Disse små, runde sten giver en blød overflade for bare fødder. Visuelt, tilføje de subtile tekstur samtidig holde landskabet fra ser alt for travlt.

Gangbro

Gangbro til dit spabad hjælper med at etablere humør. Vælg et materiale, der virker i rum, både visuelt og praktisk. Ethvert område, der er designet til våde, nøgne fødder bør være skridsikker og veloplyste for natten opsuger. Bruge timbers hen over overfladen for en boardwalk føler, eller frakke fliser eller mursten med en skridsikker fugemasse. Line sider af gangbro med små footlights til forsigtigt belyse stien.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Privatlivets fred er afgørende for at maksimere afslapning. Hvis den ene side af området er udsat, opbygge et naturligt udseende hemmelig raster. Installerer et træ gitter panel på tværs af den åbne side og plante hurtigtvoksende blomstrende vinstokke i bunden. Clematis og ivy er et par eksempler på planter, der vil klatre og udfylde en nøgne plads. Tilføje bambus langs en anden side til at skabe en følelse af indelukke. Plante morgenfrue, krysantemum og andre hurtigtvoksende blomster bag bambus som en farverig kulisse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com