Jorden Bee fjernelse

February 4

Jorden bier, som gul jakker, er normalt aggressive og aggressiv. Der er flere trin en boligejer kan tage til sikkert for at fjerne jorden bien reder. Ordentlig græsplæne vedligeholdelse, pesticider og professionel behandling alle hjælpe behandle og forebygge en jorden bee angreb.

Græsplæne vedligeholdelse

Jorden bier generelt bygge reder i forladte muldvarp og mus burrows. At holde din græsplæne Plys og velholdte gør det vanskeligere for bier til at finde potentielle huller. Før slåning din græsplæne og gøre værftet arbejde, tjekke for bi aktivitet. Jorden bier er aggressiv og er nervøs ved lyden af en plæneklipper.

Pesticider

Pesticider kan bruges til at dræbe bier i deres reder. Behandle aktive huller om aftenen, når bierne er mere føjelige og mindre tilbøjelige til at angribe. Indsprøjtes et ikke-projektil pesticid i hullet til at dræbe enhver nuværende bier. Bære en beskyttende lag af tøj til at beskytte huden mod potentielle bistik. Gentag processen to eller tre gange til at sikre, at alle bierne er døde. Når alle bee aktivitet er stoppet, fylde huller med snavs og grus til at forhindre, at bier vender tilbage.

Professionel pleje

På grund af den aggressive karakter af jorden bier anbefales konsultere en professionel skadedyrsbekæmpelse flyttefirma. Årlige kemisk behandling hjælper med at forhindre bier fra indlejring i din plæne. Derudover bør jorden reder altid fjernes af et professionelt team. Forsøg ikke at grave op reder dig selv.

Advarsler

Brug ikke benzin for at dræbe bier i deres reder. Benzin er meget brandfarlig og kan være giftigt for din plæne. Altid Vær forsigtig, når du arbejder omkring bien reder. Hvis du får stukket, behandle det angrebne område umiddelbart. Gå til skadestuen hvis du erfaring trykken for brystet eller åndenød efter en brod, fordi disse kan være tegn på en allergisk reaktion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com