Installation af en trådløs Alarm

February 4

Installation af en trådløs Alarm

En trådløs alarm kan beskytte dit hjem fra en ubuden gæst ved lyder en alarm, når han træder ind i et beskyttet område. Hvis du vil installere en trådløs alarm, købe en trådløs alarm kit fra en hobby butik eller fra en sikkerhed systemer levere outlet. Non-invasiv art af din trådløse alarm vil forhindre skader på dit hjem under installationen.

Instruktioner

•Decide på området af dit hjem, du ønsker at beskytte mod en ubuden gæst - for eksempel stuen hvor der er et billede vindue fører til ydersiden eller gangen fører til hoveddøren eller til en dør, der fører til den vedlagte garage.

•Åbn batterirummet batterilåget på bagsiden af trådløs bevægelsessensor alarm modul--der kan være en skrue der skal fjernes med en Phillips guldsmed skruetrækker først. Indsæt de passende batterier i batteriholderen--foring op de positive og negative mærket kontakter på batterierne med de positive og negative mærket tekst inde i batterirummet. Luk låget og vedhæfte skruen, hvis der er én.

•Flyt "følsomhed" eller "gain" knop eller selector switch på modulet til en indstilling nedenfor maksimalt--det faktiske navn på denne knop eller selector switch kan variere afhængigt af modulets producent. Placer modul på gulvet eller hvor vejledningen foreslår, vender ud mod vinduet eller døren fra omkring 10 fod væk. Drej modulet, så dens front, hvor sensorerne er placeret, står over vindue eller dør.

•Sæt trådløs alarm kontrolpanelet på en nat bord ved siden af din seng eller på et bord i et værelse, hvor du vil have alarmen til at lyde. Sæt Kontrolpanels netledning til en stikkontakt for magt. Udvide en antenne, hvis man er til stede, og vinkel dens spids i den generelle retning af trådløse motion sensor alarm. Tryk på "Power" knappen for at slå kontrolpanelet.

•Return til trådløs bevægelse sensor alarm. Udvide en antenne, hvis man er til stede, og vinkel aflæsse i den generelle retning af Styrepanel. Tryk på "Aktiver" eller "Netværk sync" knappen--det faktiske navn vil variere afhængigt af producenten.

•Return til Kontrolpanel og tryk på knappen samme-mærket til at synkronisere trådløs bevægelsessensor alarm med trådløs Kontrolpanel. Juster volume-knappen eller skyderen på kontrolpanelet til den højeste indstilling.

Tips & advarsler

  • Ekstra trådløs sikkerhed moduler kan føjes til din trådløse tyverialarm til enhver tid.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com