House plante typer

February 4

House plante typer

Tusindvis af plantearter kan dyrkes som stueplanter. De bedste stueplanter kræver lidt vedligeholdelse og har evnen til at tilpasse sig til en række forskellige miljøer. Nogle stueplanter skal placeres i områder med fuld sollys nær windows, mens andre kræver lidt lys til at vokse. Nogle planter skal vandes dagligt, mens andre kun skal vandes en gang hver par uger.

African Violet

African violet (Saintpaulia) er en yderst populær stueplante, Ifølge Purdue University. Disse violer kan være nemt at vokse på grund af deres evne til at tilpasse sig forskellige miljøer. Afrikanske violer er små planter, som gør det muligt for dem at sidde komfortabelt i små rum som lejlighed vindueskarme. Afrikanske violer vokse til højder spænder fra seks til seksten inches, og blomstre i blå, lilla, lavendel, pink, rød eller hvid. Afrikanske violer vokser bedst i temperaturer fra 65 til 75 grader Fahrenheit om natten med en 10-graders temperaturstigning i løbet af dagen. Høj luftfugtighed og fuld soleksponering er ideelle for denne stueplante. Afrikanske violer foretrækker løs, veldrænet jord.

Chineese Evergreen

Kinesiske evergreen (Algaonema pseudobracteatum) er en fælles stueplante, som trives i temperaturer fra 68 til 77 grader Fahrenheit. Lav til moderat fugtighed og jorden blandet med ekstra humus fungerer bedst for den kinesiske evergreen plante. Disse planter kan vokse op til to og en halv fod høj og 18 inches lang, ifølge Texas A & M University. De har lavt vand krav og medium varme tolerance. Kinesisk stedsegrønne planter er fremragende for lavt lys områder, og bære hvidt til grønne blomster.

Fred Lily

Fred lily (Spathiphyllum wallissi) gør fremragende indendørs stueplanter og vokse en til seks fod høj og op til fem fod bred, bedre boliger og haver. Fred liljer producere hvide blomster og vil hænge uden vand. Døde og misfarvede blade bør beskæres væk, såvel som døde blomster. Disse planter kan trives i lav-lys miljøer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com