Stedsegrønne skygge-elskende Foundation planter

February 5

Stedsegrønne skygge-elskende Foundation planter

Stedsegrønne foundation planter vil holde farven rundt om en bygning base året rundt. Buske og planter, der kan håndtere skyggefulde forhold er et plus, som på et tidspunkt, de fleste områder tæt på et fundament opleve en vis grad af skygge. Disse skygge-elskende stedsegrønne foundation arter kan være hjemmehørende i Nordamerika, eller de stammer fra andre kontinenter, men tilpasses vækstbetingelser i de Forenede Stater og Canada.

Japansk Taks

Når du plante japansk Taks (almindelig cuspidata) hvor vinden kan påvirke det, kan sin stedsegrønne blade opleve nogle gulfarvning, advarer University of Connecticut. Japansk Taks tåler skygge og er i stand til at vokse i byområder, da det tåler udsættes for forurening. Native til Manchuriet, Korea og Japan, japansk Taks vokser til 40 fod, men dens evne til at modstå tunge beskæring kan du snitte det til størrelse. Japansk Taks hybrider omfatter mindre voksende arter såsom 10-fods-høj Nana og 4-foot-tall Densa. Anlægget har tendens til at blive invasive hvis den undslipper dyrkning.

Mountain Pieris

Mountain pieris (Pieris lactuella) er koldt hårdfør så langt nord som US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 4. Denne foundation plante er stedsegrønne, med dens blade op til 3 inches i længden og en tomme lang. Mountain pieris gør godt i delvis skygge, med anlægget kunne vokse i sur jord, der har god dræning. Mountain pieris funktioner hvide blomster i klynger, der blomstrer frem i April. Mountain pieris vil klarer sig dårligt hvor temperaturerne bliver meget varme. Denne evergreen er meget giftigt, advarer North Carolina State University udvidelse, med bladene og dens giftige nektar. Mountain pieris vil vokse til 4 fod og spredes planten så bred som 6 fod.

Littleleaf Buksbom

Nuance er et krav om en nyplantede littleleaf Buksbom (Buxus Buksbom), som denne indfødt i Japan etablerer sig omkring et fundament. Stedsegrønne kan holde sin egen i delvis skygge, når modne, eller endda langs en side af bygningen, der får en større dosis af solskin. Littleleaf Buksbom kultivarer udstille nogle frosthårdførhed, som sorten kaldet Koreana, men de fleste risici at plante nord for USDA zone 6. Littleleaf Buksbom vokser til 4 fødder og busk har grønne, læderagtige-teksturerede løv. I koldt vejr, kan bladene blive brun eller en nuance af grøn-gul. Littleleaf Buksbom tager tid til at vokse til fulde potentiale, men en aktiv er det resistent over for browsing af hjorte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com