Sådan kontrolleres for problemer i et hus telefonlinje

December 6

Sådan kontrolleres for problemer i et hus telefonlinje

Vanskeligheder med telefonlinjer på din bopæl adskiller normalt sig let. Fejlfindingsprocessen bør fokusere på tre mulige årsager: 1) en defekt håndsæt eller trådløs telefon base, 2) tilledninger eller D-mark problemer eller 3) interne ledninger eller stik problemer. To almindelige problemer, en defekt telefon, (som muligvis en udskiftning håndsæt eller base) og D-mark eller eksterne ledninger (normalt korrigeret ved at kontakte dit telefonselskab), er nemme at lave. Udfordringen, dog fejlfinding for at finde problemet og fastsættelse af en indre ledninger eller stik problem.

Instruktioner

•Fjern alle kommunikationsudstyr fra alle telefon stik i hjemmet.

•Wait for omkring 10 minutter og derefter fortsætte med fejlfinding.

•Plug trådede analog test telefon til hver enkelt telefon stik. Lyt efter en klartone eller statisk. Gentag denne procedure med en anden ledning analog test telefon til at sikre, at den første telefon ikke er oprindelsen af problemet.

•Indstil om problemet opstår kun i visse jacks or i alle telefon stik. Hvis forekomsten er isoleret til en eller to knægte, er fejlbehæftet ledning eller stik inde i hjemmet de sandsynlige syndere. Hvis problemet opstår i dem alle, skal du gennemføre test på den D-mark (forkortelse for telefon netværk interface device), som er beliggende uden for. Hvis du i en lejlighed, kan det være placeret i kælderen eller inde i selve lejligheden.

•Anvend til D-mark til at fortsætte med din fejlsøgning. D-mark er normalt genkendes af din telefon firmalogo eller er mærket "netværksenhed."

•Brug flad-head skruetrækker til at fjerne dækslet fra D-mark på adgang kundesiden.

•Tag ud stikket fra hver jack i netværk interface device. Stik i en af de trådede analog test telefoner. Lyt efter en klartone og derefter gå videre til at udføre en testopkald. Hvis en klartone er til stede og opkaldet forbinder fint, problemet er med ledninger eller stik inde i din bolig.

På den anden side, hvis du ikke kan høre en klartone eller hvis der er statisk på linjen, problemerne er med ledninger. Bekræfte resultaterne af din test ved at gentage med anden ledning analog test telefonen. Sørg for at udføre denne test for alle stik med telefonnumre ind i dit hjem.

•Isæt alle stik tilbage i stikkene, Luk dækslet på netværk interface device og skrue den tilbage på plads. Hovedet tilbage inde for at fortsætte fejlfindingen.

•Tag stikket dække fra enhver knægte, der ikke arbejder i trin 3 med din test telefon tilsluttet, og studere den jack Klemkasserne. Prøv at vrikke hver enkelte ledning for at få en klartone. Vær sikker på at bære handsker mens gennemføre denne fremgangsmåde for at forhindre muligheden for en mild elektrisk stød. Hvis du ikke får en klartone, jack måske ikke være problemet. Fortsæt med det sidste skridt.

•Tag din test telefonen fra jack og tilslutte din tone generator i dens sted. Indsæt spidsen af forstærkeren i åbningen af telefonstikket. Lytte til generator tone fra forstærkeren. Hvis du ikke kan høre en tone, angiver en afhuggede wire eller eventuelt nogle løs terminaler. Gentag denne proces med alle stik i din bolig, indtil du har placeret dit problem.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at udføre denne test til at isolere dine problemer før at kontakte telefonselskabet. Normalt vil telefonselskab fortælle dig, at problemet er med ledninger i hjemmet, medmindre du kan bekræfte ellers.
  • Forsøg ikke fejlfinding under et tordenvejr, som et lynnedslag kunne sende en strøm af elektricitet farende gennem telefonlinjer og levere et større chok.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com