Nye hjem interiør døren Trim ideer

February 5

Dressing ud af døren i interiør trim skal ske sammen med de andre trim arbejde i rummet. Generelt, vil du ønsker døren trim til at matche (eller i det mindste supplere) gulv og loft støbning og matche vinduet trim. Tænk på hvad rummet skal bruges til og trim i overensstemmelse hermed: fancy og udsmykkede for store opholdsrum som stue og spisestue, enklere planer for børn soveværelser og vaskerum. Maling eller finish trim før du sætter det op, derefter røre det bagefter.

Crown Molding

Den dressiest måde at trimme ud af en dør (eller et vindue eller en væg) er med kroneformen. Dette er udsmykkede trim, der er designet til at sidde fra walltop eller doortop, hældning ned over lokalet (som en krone). På døre, kroneformen sidder på toppen af en bred lodret span af flat trim, som er holdt oppe af riflet faux kolonner, som igen sidder på gulvet støbning. De fleste af nedskæringerne, der er lige og let, men crown molding sig mere end tællere, lette. Crown molding kan være meget svært at skære lige fordi du skal skære dobbelt-vinklet spids nedskæringer for at gøre hjørnerne. Dette gøres bedst med en sammensatte gering sav og omhyggelig måling.

Grundlæggende spidser

Det tematiske modsatte af kroneformen omkring en dør er en simpel mitered ramme. Dette er omkring så grundlæggende som det bliver. Måle den øverste span af døren, og skære et stykke af flade, prunkløst trim på din gering sav, med hver ende vinklet opad og udad på 45 grader. Negle det på kabinettet for døren. Nu skæres og hænge to lodrette stykker, hver toppet med 45-graders vinkler, der opfylder den øverste span vinkelret form to 90 graders hjørner. I bunden bør trim square-cut til at sidde på gulvet og abut gulvet støbning. En komplikation kan opstå hvis din væg er bøjede, forårsager linjer af spidsvinklet snittet til spredt fra hinanden, forlader en plads. Hvis det sker, skal du bruge en barbermaskine kniv til at trimme væk nogle træ fra bag frontlinjerne på begge stykker for at få dem til at passe stramt.

Corner blokke

For at få nogle af classy, udsmykkede udseendet af crown molding, men med ingen vanskeligt nedskæringer overhovedet, prøve dekorative corner blokke. Disse er flade, kvadratiske stykker af træ med designs fræset ind i ansigtet, som du søm på væggen lige af hver af de øverste hjørner. De lodrette og vandrette spænder trim er alle straight-cut, og men op mod bunden og siderne af blokke. For at fuldføre virkningen, bruge blokke i bunden af den lodrette trim, binde blokke i gulvet støbning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com