Ideer til landskabspleje

February 5

Landskabspleje din ejendom binder alle de enkelte elementer i dit hjem. Begreberne grundlæggende landskab design bør omfatte gentagelse af plante type og farve. Gentagelse giver mulighed for naturlige overgange mellem enkelte haver og landskabselementer. Indarbejde hardscape elementer såsom hegn, terrasser, støttemure, skaber gangbroer og møbler med blødere landskabselementer såsom planter en perfekt blandet miljø.

Hegn og hække

Hegn danner en barriere omkring din værftet til en særlig grund. Grundene kan indeholde personlige oplysninger, støjreduktion, beskyttelse eller sikkerhed omkring en swimmingpool. Uanset grunden, skal hegn blande primært med den udvendige hjem stil. Muligheder vrimler med typer af hegn, lige fra kæde link metal til træ tremme palisader hegn til beskyttelse af personlige oplysninger. Fordelte buske kan desuden oprette en naturlig grænse for at beskytte din ejendom.

Blande elementer

Alt, der ikke lever falder i kategorien hardscape. Terrasser, swimmingpools, lysthuse, kantning, gangbroer og støttemure falder ind under denne kategori af landskab designelementer. Hardscape funktioner er rygraden i et landskab plan. Dekorere med landskabspleje omkring hardscape egenskaber hen til forøge deres tilstedeværelse. Supplere en gårdhave med store krukker med blomster eller afgrænse gangbroer på hver side med mounded, lavt voksende buske og stauder til at blødgøre skarpe linjer. Bringe en have lige til kanten af en terrasse eller gangbro til at give indtryk af flow og enhed. Edge grænsen af haven med en lignende type af sten eller mursten grænse til at blødgøre linjer af patio yderligere.

Focal Points

Landskabspleje kræver at vælge fokuspunkter som hovedtræk af design. Focal points kan være en pool, gårdhave pyntede eller udendørs opholdsområde. En spektakulær træ af busk kan fungere som et brændpunkt. Hvis du vil slå tilstedeværelsen af et stort træ dæk eller gårdhave, undersøge hårdføre buske eller stedsegrønne planter, der klarer sig godt i dit område. Sprede disse beplantninger i hele din hele landskabet. Disse planter kan sikre kontinuitet i hele landskabet.

Beplantninger

Planterne binde en hel landskab plan sammen på en måde, intet andet kan. Vælg planter af samme farve og bruge disse grupperinger i hele landskabet. Indarbejde højere planter af lignende stilarter at skabe enhed. Det er bedst at vælge tre eller fire farver og gentage disse i deres haver og container landskabspleje for at skabe en følelse af organisation for din udendørs indretning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com