Hvordan man Reroof Over eksisterende helvedesild

February 6

I mange tilfælde er det muligt at reroof over eksisterende asfalt helvedesild. Det vil afhænge af den strukturelle integritet af din bygning og om bygningens struktur kan bære den ekstra vægt. Det afhænger også af lokale bygningsreglementer. Trin for at installere over eksisterende helvedesild er stort set det samme som at installere helvedesild over en nøgne tag.

Instruktioner

•Undersøg taget. Kigge efter eventuelle fremspringende negle og drev dem tilbage i. Fjerne enhver skæv eller buckled helvedesild.

•Begin på kanten af taget. Installere den første række af helvedesild, således at den unnotched kant flugter med kanten af taget.

Uddelingen rullesten med tre negle. Placere søm i nærheden af kanten af rullesten modsatte kant af taget.

•Butt siden af den næste rullesten mod kanten af først rullesten du installeret. Fastgør med negle. Fortsætte indtil den første række er fuldført.

•Installer anden og de efterfølgende rækker. Disse helvedesild er alt installeret med hakket kanterne mod kanten af taget og lige, unnotched kanterne mod toppen af taget. Placer helvedesild, så de er forskudt. I midten af hver rullesten bør falde direkte over kanten af rullesten i den forrige række. Asfalt helvedesild er installeret af vandret dækker halvdelen af rullesten i den foregående række sammen med søm anvendes til at fastgøre den. Den belyste flade af hvert rullesten kaldes "afsløre".

•Trim nogen overhæng på den sidste rullesten i hver række.

•Klippe helvedesild i tredjedele til at dække den tagryggen. Bruge hakkene som guider. Læg et snit stykke over højderyggen, centrering så kanterne hænge. Køre et søm i rullesten på hver side af højderyggen at sikre. Lå det næste snit stykke af rullesten, så den tidligere installerede ene er overlappet af ca. halvdelen. Når du kommer til anden enden af højderyggen, afskåret enhver overhæng, hvis den endelige rullesten hænger ud af kant.

Tips & advarsler

  • Gøre en skabelon, som er halvdelen af bredden af din helvedesild. Brug dette til at måle "afsløre" for hver rullesten for konsistens. Spare tid og besvær ved at have asfalt helvedesild leveret direkte på dit tag.
  • Check din lokale bygningsreglementer før du installerer et nyt lag af asfalt helvedesild over en eksisterende lag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com