Hvad man skal kigge efter, når de køber en Swimming Pool

February 6

At have din egen baggård pool giver dig nydelsen af sjov i solen uden et pool medlemskab, som sparer dig penge og også tillader jer hen til vært begivenheder såsom pool partier og grill. Der er faktorer, du skal overveje, når de køber en swimming pool, men relateret til pris, størrelse og vedligeholdelse.

Budget

No. 1 overveje er, hvor meget du har råd til at bruge upfront. Den billigste type pool er en overjordisk version, som ikke kræver vedligeholdelse af en i-jorden pool. Overjordiske pools er også bevægelige og har forskellige sidespor. De er også betydeligt mindre end i bassiner. I-bassiner er dyrere men fås i forskellige finish og størrelser. De tilføjer også permanent værdi til dit hjem, hvilket er en fordel, hvis du beslutter at sælge dit hjem i fremtiden.

Installation

Installationstiden er en anden faktor til at overveje. En overjordiske pool kan sættes op af fagfolk i så lidt som to dage. En i-jorden pool med en vinyl liner kan tage så lidt som tre uger for en erfaren besætning til at installere. En i-jord beton pool tager betydeligt længere, cirka to måneder til at installere fra start til slut. En glasfiber pool kommer som en shell, og har potentiale til at blive installeret i mindre end en uge.

Lang levetid

Hvor lang tid du forventer din pool til sidste er en anden overvejelse. Overjordiske puljer kan vare en eller to sæsoner for low-end modeller og fem til 20 år for de højere priser swimmingpools. I-bassiner er forventes at vare fra 20 til 50 år, men vil kræve omfattende vedligeholdelse over tid.

Mest almindelige problemer

Det største problem med overjordiske pools er, at de bliver ulige betingelser, der mindst er et æstetisk problem. Linerne er også tyndere og mere modtagelige for huller eller revner end dem af i-bassiner. Huller og tårer er dog også muligt med en vinyl i-jorden pool, sammen med chancerne for en utæt returslangen. Konkrete puljer kan få revnet eller lider under skiftende i jorden. En glasfiber swimmingpool har en shell, der kan få snoet, revnet, synke eller flyde, rendering poolen ubrugelig.

Fordele

En overjordiske pool har en hurtigere installationsproces med få eller ingen ændringer til landet. I jorden vinyl pools passer bedst til kolde klimaer, da vinyl står op godt at vejret ændres. Konkrete bassiner er den mest holdbare, og støtter også jets og indbygget spabade. De primære fordele ved glasfiber pool er sin glatte overflade og hurtig installation.

Ulemper

Overjordiske pools er ikke så æstetisk tiltalende som i bassiner. De er mere tilbøjelige til at have kemiske ubalancer og strukturelle svigt. I jorden vinyl pools er begrænset i tilgængelige former og størrelser. Konkrete puljer har den største upfront og vedligeholdelse koster, sammen med pebret renovering omkostninger. Glasfiber pools generelt er lavvandede og skal have et stort område til rådighed for installation, da skallen kommer i ét stykke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com