Hvordan til at designe en gård med Swing-apparater

February 6

Hvordan til at designe en gård med Swing-apparater

Hvis du har en baggård med et sving og børn kører rundt, holde det i tankerne, når du vælger planter og andre landskabspleje. Ud over placering af swing sæt, skal du beslutte, hvilken type af bunddække bruge nedenunder swing sæt, afgøre, hvordan du kan beskytte din græsplæne, og vælg hårdføre planter, der kan modstå slid og ælde børn er tilbøjelige til at forårsage.

Swingset placering

Vælg et sted i gården til swing sæt hvor det vil være ude af vejen for enhver anden aktivitet, såsom en fjerneste hjørne. Denne type placering skaber mere plads til børn til at køre og til andre ting såsom en køkkenhave. Sørg for at jorden er niveau hvor du planlægger at placere swing sæt. Du kan være nødvendigt at grave spadestik og bruge en blanding af snavs og grus til niveau området.

Swing sæt grænsen

Du kan angive fra hinanden swing indstille område fra resten af gården, oprette en kant rundt i området. En grænse vil også hjælpe med at holde i enhver barkflis, grus eller andre bunddække, du beslutter at bruge nedenunder swing sæt. Gøre grænsen ved hjælp af genbrugte railroad bånd, trykimprægneret træ eller sten, alle sælges på lokale hardware og hjem forbedring butikker. En sten grænse kan give et mere naturligt look til din værftet, men kan være mindre sikkert for børn, hvis de falder.

Bunddække

Hvis du placerer en swing sat på græs, græsset under enhver dækket områder vil sandsynligvis blive brune og græs under gynger vil stå over for en masse slid og ælde. I stedet for at placere gyngen sat på græs, skal du erstatte græsset med et materiale, der vil stå op til slid og rive og hjælpe med at afbøde et barn falder. Materialer såsom træ muld og sand er ofte de billigste muligheder, men kan holde sig til børnetøj og spores gennem hele værftet. Materialer er såsom småsten og gummi barkflis leverer mindre rodet, men dyrere alternativer.

Planter

Vælg hårdføre planter, der ikke kræver en masse beskæring eller vanding og er stærk nok til at modstå den lejlighedsvise tramper eller legeplads ulykker. Stick med børnevenlige planter, der ikke indeholder stikkende blade, potentielt giftige bær eller blomster, der tiltrækker bier. Hvis du vil medtage blomster i din baghave, placere dem rundt langs kanten, hvor de ikke vil blive trådt på. Blomster direkte omkring swing angivet, overveje solsikker som en hårdfør mulighed.

Fægtning

Hegn i en baggård med et swing sæt giver en yderligere foranstaltning af sikkerhed. Hvis du ikke vil hegne i hele baghaven, bruge en dekorative stakit rundt i swing set området til at holde børn indeholdt. For at give ekstra beskyttelse af personlige oplysninger i din baghave, mens dine børn leger, udbudt en træ privatliv hegnet eller bruge en kæde-link hegn og plante høje træer eller buske langs omkredsen af værftet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com